Neverjetno, kaj se o Luki Dončiću sprašuje legendarni košarkar

Foto: Epa
Foto: Epa
Luka Dončić iz kroga v krog navdušuje s svojimi potezami. Tokrat ni mogel ostati ravnodušen niti legendarni Paul Pierce.
Oglej si celoten članek

Za Luko Dončićem je nova nepozabna noč, v kateri je zmlel svojega velikega idola LeBrona Jamesa in njegove z zvezdami nabite Jezernike iz Los Angelesa.

"Pojedel" LeBrona Dončić melje vse pred seboj: Ponoči je ponižal legendarnega kralja Jamesa

Luka je pokazal, da je preprosto najboljši igralec na igrišču ter s 27 točkami, 10 podajami in 9 skoki "pošolal" ekipo, ki velja za enega izmed največjih favoritov za naslov. Lakers tako niso bili kos Dallasu, ki je slavil s 114:100 ter zabeležil še 13 zmago ob 6 porazih.

Po tekmi pa se je vsem ljubiteljem porajalo vprašanje, s katerim se je nato preko svojega Twitter profila oglasil tudi legendarni Paul Pierce: "Ali se sploh da braniti pred Luko Dončićem?"

Nekdanji kapetan ekipe Boston Celtics, katerega vzdevek pomeni "Resnica" ("The Truth") je še dodal, da se mora na Luko nujno računati tudi v borbi za letošnjega MVP-ja lige, saj sta po njegovem mnenju pred njim le še Giannis Antetokounmpo in James Harden.

Še eno izjemno priznanje s strani še enega legendarnega košarkarja!

Zanimivo Vse to je LeBron že izjavil o Dončiću, kaj pa tokrat?

Fant od fare Več kot zmaga, več kot košarka, Dončićev zapis odmeva

Drugi časi Dončić še vedno občuduje LeBrona, toda ...

LeBron kdo!? Dončićev koš, ki je zatresel Los Angeles

Video Tako čustveno je bilo, ko je mladi Kris spoznal Luko Dončića

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.