Razkrit Kobejev poslednji sms iz helikopterja! Vsebina vam bo razparala srce!

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Kobe Bryant je bil resnično velik človek, ki je le nekaj minut pred smrtjo razmišljal o tem, kako bi pomagal dekletu uresničiti sanje.
Oglej si celoten članek

V ponedeljek je bila v Staples Centru v Los Angelesu na sporedu "Proslava življenja", ki je bila posvečena spominu na Kobeja in Gianno Bryant, ki sta 26. januarja tragično preminila v helikopterski nesreči.

Veličastno slovo Zbogom, legenda! Poslednje slovo od Kobeja in Gigi vas bo ganilo do solz

Proslava je bila polna čustvenih trenutkov, ko so na oder stopili Kobejeva žena Vanessa, NBA legendi Michael Jordan, Shaquille O'Neal ter mnogi drugi, katerih življenja je močno zaznamovala Črna mamba.

Enega izmed najbolj zanimivih govorov, katerega pa se preko medijev niti ni toliko omenjalo, je imel Rob Pelinka, dolgoletni Kobejev agent ter prijatelj.

Foto: Profimedia Rob Pelinka

Pelinka je namreč na odru razkril številne podrobnosti iz časa njunega sodelovanja, obenem pa se je dotaknil tudi zadnje trenutke Kobejevega življenja, ko mu je ta le nekaj trenutkov pred tragično nesrečo poslal sms sporočilo s svojega poslednjega leta.

Aktualni generalni menedžer NBA velikana Los Angeles Lakers, ki je zadnjih dvajset let sodeloval s Kobejem, je opisal, kaj je od njega v svojem poslednjem sms sporočilu prosil legendarni košarkar.

"Neoprostljivo" NBA legenda v Kobejevo čast naredila nezaslišano!

"Na dan, ko je preminil Kobe, sem bil na jutranji maši, svoj mobilni telefon pa sem imel globoko v žepu. Začutil sem, da sem dobil sms sporočilo, saj je zavibriral. Najprej sem ga mislil ignorirati, saj sem bil v cerkvi, toda začutil sem potrebo, da sporočilo vseeno preverim. Videl sem, da je bilo sporočilo od Kobeja..."

Foto: Profimedia Rob Pelinka

"To ni bilo nič čudnega, saj sva se zadnjih dvajset let slišala vsak dan, saj to najboljši prijatelji tudi počno," je začel Pelinka, ki se je nato osredotočil na podrobnosti Kobejevega zadnjega sporočila:

"Videl sem, da me Kobe sprašuje, če poznam kakšnega baseball agenta, ki bi lahko pomagal hčerki njegovega prijatelja. Odgovoril sem mu, da sem enega videl na nedavni tekmi Lakersov. Kobe je napisal, da bi si prijateljeva hčerka želela prislužiti štipendijo, nato pa je našteval komplimente o njenih delovnih navadah ter želji po zmagovanju. Odgovoril sem mu, da bom poizkusil uresničiti njegov načrt."

Foto: Profimedia Rob Pelinka

"Čez nekaj minut je Kobejeva duša skupaj s preostalimi osmimi odšla v nebesa. Dekle, kateri je hotel pomagati, je bila hčerka Johna Altobellija, baseball trenerja, ki se je s svojo hčerko prav tako nahajal v helikopterju."

"Kobe je tako iz helikopterja svoj poslednji sms poslal meni, njegovo zadnje dejanje pa je bilo herojsko. Želel je izkoristiti svoj vpliv, da bi pomagal izoblikovati prihodnost tega mladega dekleta," je srce parajočo zgodbo zaključil Pelinka.

Nista verjela Tako sta LeBron in Davis izvedela za Kobejevo smrt Po tragediji Bryantova vdova vložila tožbo Na dan slovesa Kobejevi sestri prvič v javnosti spregovorili o bratovi tragediji

Legenda Dončić se je še zadnjič poslovil od Kobeja Bryanta

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.