Šport > Košarka
4318 ogledov

NBA legenda v Kobejevo čast naredila nezaslišano!

Bill Russell Epa
Pokazal, kako velik človek je! Zaradi Kobeja je bil pripravljen storiti nekaj nepredstavljivega!

Legenda NBA ekipe Boston Celtics ter osvajalec kar 11 šampionskih prstanov Bill Russell se je odločil za nevsakdanjo, temveč spoštovanja vredno potezo.

Kobe Bryant Magazin Kobe Bryant: Kobejev pilot ni bil nepopisan list

Košarkar, katerega mnogi smatrajo za najboljšega vseh časov, večjega celo od Michaela Jordana, je bil svoj čas največji rival ter sovražnik franšize Los Angeles Lakers in naravnost neoprostljivo bi bilo, če bi kdaj oblekel zlato-vijolični dres Jezernikov iz Los Angelesa.

A pri svojih 86 letih se je odločil za "nezaslišano"!

V čast velikemu Kobeju Bryantu je legenda Keltov na ponedeljkovi tekmi v Staples Centru med Los Angeles Lakers in Boston Celtis oblekla legendarni dres Jezernikov s številko 24, ki je svoj čas pripadala Črni mambi.

Domača ekipa je na koncu zmagala s 114:112, kar bi svoj čas zagotovo potrlo legendarnega Russella, kateremu pa tokrat rezultat ni bil v prvem planu.

Michael Jordan Politik in pol: Šport "Tudi Jordan je mislil, da helikopter ne bo padel, pa je" Gilbert Arenas in Kobe Bryant Našel smisel Šport NBA legenda bo izpolnila veliko Kobejevo željo Kobe in Vanessa Bryant "Povej mu" Šport Kobejeva žena s srce parajočim sporočilom za Valentinovo Kobe Bryant Kobe jih ni dočakal Šport Bryantova žena objavila video prvih korakov najmlajše hčerke: "Oči ima kot očka"
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice