Magazin
29596 ogledov

Tukaj počiva Kobe Bryant s hčerko Gianno

Pokopališče Kobeja Bryanta
1/3
Profimedia
Očeta in hčer so pokopali na prav posebno mesto.

41-letnega Kobeja Bryanta in 13-letno hčerko Gianno, ki sta konec januarja s še sedmimi potniki umrla v helikopterski nesreči pri Los Angelesu, so prejšnji teden pokopali v ozkem družinskem krogu. 

Njuno zadnje počivališče je majhno zasebno pokopališče Pacific View Memorial Park, kjer mesto za pokop stane pol milijona dolarjev. Na njem je pokopana tudi filmska legenda John Wayne.

Pogled s pokopališča sega neposredno na tihomorsko obalo Newporta, kjer je domoval Kobe z družino. Mesto njunih grobov je okrašeno z na novo zasajenimi vijoličastimi in živo rumenimi rožami, torej v barvah Kobejevega košarkarskega kluba Los Angeles Lakers. V spomin na obetavno športnico Gianno, ki je umrla rosno mlada, pa so poleg baloni in rožnati mlinčki na veter. 

Kobe in Vanessa Bryant "Povej mu" Šport Kobejeva žena s srce parajočim sporočilom za Valentinovo

Na pokopališču sta sicer dva nagrobna kamna, ki pa za zdaj še nimata vgraviranih imen. Po poročanju Daily Maila bodo na njiju vgravirana rožna venca v obliki srca, saj je bil Kobe Bryant znan kot vnet katolik. S hčerko sta bila pri maši tudi usodnega jutra nekaj ur pred nesrečo. 

24. februarja bo v dvorani Jezernikov Staples Center uradna spominska slovesnost, na kateri se bodo poslovili od velezvezdnika, ki je za zmagovalno ekipo Los Angeles Lakers igrala vso svojo NBA kariero. Izbira datuma ni naključna, saj je Bryant nosil dres s številko 24, hčerka Gianna pa v svoji ekipi številko 2. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 5
  • nothoco 05:28 17.februar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • ticedi 02:39 17.februar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • Avatar Soffilika
    Soffilika 00:27 17.februar 2020.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite -- Bredhot.Com

Sorodne novice