Šport > Košarka
2184 ogledov

NBA legenda bo izpolnila veliko Kobejevo željo

Gilbert Arenas in Kobe Bryant Instagram
Nekdanji zvezdnik lige NBA je po nekaj "izgubljenih" letih zaradi Bryanta znova našel smisel življenja.

Gilbert Arenas, legendarni "Agent Zero" ter nekdanji zvezdnik ekipe Washington Wizards, je po smrti enega največjih košarkarjev vseh časov, Kobeja Bryanta, dal legendi ekipe Los Angeles Lakers svojo zaobljubo.

Arenas se je namreč zavezal, da bo začel delati z otroki ter jih učiti košarke, kot ga je svoj čas nagovarjal Bryant. S košarkarskega kampa je tako objavil čustveno sporočilo, ki jo je namenil svojemu nekdanjemu tekmecu in prijatelju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@socalcavs 🔥🔥 #818valleyking #ballislife the second act of life #coaching

A post shared by Gilbert Arenas (@no.chill.gil) on

"Želim izpolniti nalogo, katero si od mene zahteval na tej fotografiji. Rekel si mi, da naj izkoristim svoj košarkarski um tako, da ga z učenjem prenesem dalje. Ali znotraj NBA, ali na kolidžu, ali z delom z otroki. Da neham biti bedak z društvenih mrež. Tako danes začenjam s svojo trenersko kariero pri Cavsih, saj se mora tvoje "morilčevo nasledstvo" nadaljevati. Lokacija: Srednja šola Birmingham, ulica Haynes, Van Nuys, Kalifornija. Dnevi: vsak torek in četrtek od 5 do 11 let ob 18:00-20:00, ter od 12 do 15 let ob 19:00-21:00," je svojo obljubo na Instagramu objavil priljubljeni Agent Zero.

Arenas je sicer veljal za enega najboljših košarkarjev na svetu, a so mu kariero uničile ter prezgodaj zaključile številne grozljive poškodbe.

Tekom igralske kariere je bil znan po svoji neverjetni intelegenci na igrišču, ki pa je po koncu kariere ni znal izkoristiti. "Blestel" je namreč s svojim neumnimi čivki, kljub temu da je kot gost v številnih studiih vseeno pogostokrat dokazal, da gre še vedno za igralsko resnično inteligentno osebo.

Gilbert Arenas | Avtor: Profimedia Profimedia

Očitno pa je prišel čas, da končno preneha s svojim pritoževanjem preko družabnih omrežij in izpolni Kobejevo prošnjo ter svoje obširno znanje prenese še na druge...

Vince Carter Agent Zero Šport Udaril po NBA legendi: "Uničuješ sanje mladega košarkarja!" Gilbert Arenas Jordan Bryant James Rose invalid znak Instagram fotografija Šport Strašno: Arenas se šali na račun Rosa Kobe in Vanessa Bryant "Povej mu" Šport Kobejeva žena s srce parajočim sporočilom za Valentinovo Kobe Bryant Kobe jih ni dočakal Šport Bryantova žena objavila video prvih korakov najmlajše hčerke: "Oči ima kot očka"
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice