Šport > Košarka
2152 ogledov

Kobejevi sestri prvič v javnosti spregovorili o bratovi tragediji

Kobe Bryant s sestrama Reševalni pas/Twitter
Na dan, ko se bo svet poklonil ter zadnjič poslovil od Kobeja Bryanta, sta prvič o tragediji spregovorili tudi Sharia Washington in Shaya Tabb.

V ponedeljek, 24. februarja, se svet še zadnjič poslavlja od legendarnega Kobeja Bryanta, kateremu je v Staples Centru posvečena "Proslava življenja", kjer se ves svet še zadnjič poklanja košarkarski legendi.

Pokopališče Kobeja Bryanta Položena h počitku Magazin Tukaj počiva Kobe Bryant s hčerko Gianno Kobe Bryant Magazin Kobe Bryant: Kobejev pilot ni bil nepopisan list

V čast Kobeja ter njegove 13-letne hčerke Gigi, ki je prav tako nastradala v helikopterski nesreči 26. januarja v Los Angelesu, je bil simbolično izbran prav Staples Center, ki je bil legendarnemu košarkarju dom kar dolgih 20 let, tu pa je doživel tudi najlepše trenutke svoje bogate kariere.

Simbolično je bil izbran tudi datum 24. 2., saj je Kobe na svojem dresu nosil številko 24, medtem ko je Gigi pripadala številka 2. Simbolične so tudi cene, saj so za najcenejše vstopnice Kobejevi oboževalci morali odšteti 24,02 dolarjev, medtem ko so najdražje stale 224 dolarjev. Ves denar zbran na "Proslavi življenja" bo šel preko Kobejeve fundacije v humanitarne namene.

Kobe Bryant s sestrama | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Na dan, ko se svet dokončno poslavlja od svojega idola, pa sta prvič v javnosti spregovorili tudi Kobejevi sestri Sharia in Shaya, ki sta izpostavili, da se jima je življenje po tragediji za vedno spremenilo.

"V imenu najine družine se pridružujeve Vanessi, Natalii, Bianci in Capri v žalovanju zaradi izgube Kobeja in Gianne v tako tragični nesreči. Po izgubi brata, sina, nečakov, ali sinov smo vedno uničeni, tako da so naša srca z vsemi družinami, ki so izgubile svoje ljubljene. Naša življenja so za vedno spremenjena," sta v izjavi za iOne Digital spregovorili sestri Kobeja Bryanta.

Kobe Bryant s sestrama | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Kobe Bryant Kobe jih ni dočakal Šport Bryantova žena objavila video prvih korakov najmlajše hčerke: "Oči ima kot očka" Kobe in Vanessa Bryant "Povej mu" Šport Kobejeva žena s srce parajočim sporočilom za Valentinovo Gilbert Arenas in Kobe Bryant Našel smisel Šport NBA legenda bo izpolnila veliko Kobejevo željo Kobe Bryant All-Star Šport Tako se bo NBA poklonila umrlemu Kobeju Bryantu Michael Jordan Politik in pol: Šport "Tudi Jordan je mislil, da helikopter ne bo padel, pa je"
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice