Šport > Košarka
2441 ogledov

Tako sta LeBron in Davis izvedela za Kobejevo smrt

lebron james Epa
Ko je LeBron James na letalu zatisni oči, si ni predstavljal, da ga čaka grozljiva budnica.

Košarkarji Los Angeles Lakers so se z letalom vračali iz Philadelphie, ko so izvedeli, da so v helikopterski nesreči umrli Kobe Bryant, njegova hčerka Gianna in sedem drugih ljudi.

Kobe Bryant Veličastno slovo Šport Zbogom, legenda! Poslednje slovo od Kobeja in Gigi vas bo ganilo do solz

Potem ko so soigralci novico o smrti jezernika, ki je v Staples Centru igral celotno NBA kariero, prenesli Anthonyju Davisu, je ta nemudoma prebudil LeBrona Jamesa, ki je spal na sedežu ob njenm.

"Na letalih ne morem spati in običajno gledam neklaj na iPadu. Tokrat sem gledal Avengers: Endgame in bil sem popolnoma osredotočen na film. Opazil sem, da mi Dwight Howard in DeMarcus Cousins mahata in kažeta, naj snamem slušalke. 'Kobe je umrl,' mi je dejal Howard. 'Kateri Kobe,' sem vprašal. Prepričan sem bil, da ne gre za Kobeya Bryanta," je razkril Davis.

"Še enkrat so mi povedali, da gre za Kobeja, vendar še vednonisem dojel, da je to on. 'Kobe,' je ponovil. 'Ok, kateri Kobe? Ne vem, o kom govoriš.' 'Kobe Bryant.' LeBron je takrat še spal. Pričel sem ga buditi. Rekel nam je, naj ga prenehamo zafrkavati. Ni mi verjel, bil je povsem v šoku. Howard je pobegnil na stranišče, vsi smo lahko slišali njegov jok. Tudi LeBron se ni mogel zadrževati. Vse skupaj je bilo kot v filmu. To je bil najdaljši let v mojem življenju," je povedal Davis.

Kobe Bryant in Gianna "Neoprostljivo" Šport NBA legenda v Kobejevo čast naredila nezaslišano! Luka Dončić Kobe Bryant Legenda Šport Dončić se je še zadnjič poslovil od Kobeja Bryanta
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.