Roglič prisiljen izpustiti januarske priprave Jumbo-Visme

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Rogliča zaradi samoosamitve ni na začetku priprav Jumbo-Visme.
Oglej si celoten članek

Slovenski kolesarski zvezdnik Primož Roglič se ni pridružil nizozemski ekipi Jumbo-Visma na pripravah v španskem Alicanteju, poroča specializirani kolesarski portal Cyclingnews. Ekipa Jumbo-Visme je namreč potrdila, da je zaradi samoosamitve po stiku z osebo, ki je okužena z novim koronavirusom, Kisovčan ostal v Monaku.

Kljub napovedim Velik zasuk v sagi in odlična novica za Primoža Rogliča!

Enaintridesetletnik je bil sicer na zadnjem testiranju na novi koronavirus negativen, a je zaradi stika z okuženo osebo vseeno v samoosamitvi, kot je za Cyclingnews potrdila Jumbo-Visma.

Nizozemsko moštvo je od 18. januarja v Alicanteju, kjer se pripravljajo na prihajajočo sezono. Tam bodo ostali do 29. januarja, sporočili pa so, da ne vedo, ali se jim bo v tem času Roglič lahko pridružil.

Postava za Tour Nizozemci: "Jumbo-Visma ima samo en namen - uničiti Pogačarja!"

Ekipa bo v petek, 22. januarja, predstavila moštvo in ambicije pred sezono 2021, posledično pa tam ne bo najboljšega kolesarja na lestvici Mednarodne kolesarske zveze.

Nizozemci bodo na predstavitvi razkrili tudi sestavo ekip za najpomembnejše dirke v sezoni. Rogličev glavni cilj ostaja Tour de France, sezono pa naj bi po zadnjih informacijah začel na dirki Pariz - Nica v začetku marca, v aprilu pa bo branil zmago na prestižni enodnevni dirki Liege - Bastogne - Liege.

Brez nastopa Največji domači adut bo izpustil Tour Zaprl usta skeptikom Pogačar odgovoril na sporne posnetke Jumbo-Visme: "Nekoliko jih je zaneslo" Veliko rivalstvo Pogačar o očitkih, da je zgolj sledil Jumbo-Vismi: "Zmagal je najmočnejši"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.