Ronaldo ostro obsodil dvojna merila glede Messija

Foto: Epa lionel messi
V luči senzacionalnega izpada Barcelone se je oglasil tudi nekdanji brazilski nogometaš in javno obsodil dvojna merila glede Lionela Messija.
Oglej si celoten članek

V nogometnem svetu še vedno odmeva izpad Barcelone v polfinalu lige prvakov, potem ko so Katalonci na povratni tekmi zapravili tri gole prednosti z domačega igrišča in po porazu na Anfieldu s štirimi goli razlike ostali brez finala.

Genialen trik Razkrivamo: Ali je bil udarec iz kota za zmago s 4:0 po pravilih?

Katastrofi španskega prvaka, ki so jo mediji označili za največjo sramoto Barcelone v zgodovini, je sledilo množično  kazanje s prstom, ostrih kritik pa sta bila deležna trener Ernesto Valverde in napadalni vezist Philippe Coutinho. Slednji se je po poročanju tamkajšnjih medijev že znašel na seznamu za odstrel.

Razprodaja Katastrofa povod za veliko čistko pri Barceloni

Ronaldo Nazario, nekdanji član Barcelone in Real Madrida, meni, da poraza ne bi smeli pripisovati posameznikom, temveč bi morala odgovornost prevzeti celotna ekipa. Ob tem je še posebej izpostavil Lionela Messija.

Šok na letališču Messi v divjem soočenju z navijači Barçe, posredovali varnostniki

"Barcelona ima odlično ekipo in imajo najboljšega nogometaša na svetu, to je Lionel Messi. Ko izgubijo, je to zaradi Coutinha ali Valverdeja, a nikoli zaradi Messija. Ko zmagajo, gredo zasluge Messiju. S tem se izkazuje nespoštljiv odnos do igralcev in trenerskega osebja," je prepričan nekdanji brazilski reprezentant.

Foto: Profimedia Ronaldo

Spregovoril je še o okoliščinah, ki se Liverpoolu pomagale do velikega preobrata. "Kadar je eno moštvo tako motivirano in igra z bolj zavzeto od nasprotnika, se takšne stvari lahko zgodijo. Liverpool je presenetil Barcelono, kateri je nato zmanjkal tudi kanček športne sreče. Barça je odigrala odlično prvo tekmo, Messi je bil fenomenalen, na povratnem obračunu pa ni bila kos Liverpoolovi intenziteti, želji in učinkovitosti," je dodal dvakratni svetovni prvak oziroma "pravi" Ronaldo, kot mu radi rečejo njegovi navijači.

Neopevani junak 14-letni heroj Liverpoola pomagal do epskega preobrata Sokolje oko Junak Liverpoola, ki je prelisičil Barcelono

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 09:54 10. Maj 2019.

    Nogomet igra celotno moštvo in posameznik lahko izstopa le v finesah,samo najlažje je obsoditi ravno tistega,od katerega se pričakuje največ....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.