Še en nosilec igre nepričakovano zapustil Orlando

Foto: Epa Montrezl Harrell Luka Dončić
Košarkar manj slovite ekipe iz mesta angelov je moral oditi zaradi izrednih družinskih razmer.
Oglej si celoten članek

Nosilec igre košarkarske ekipe Los Angeles Clippers v severnoameriški ligi NBA Montrezl Harrell je zavoljo družinskih zadev zapustil tako imenovani "košarkarski mehurček" v Orlandu, je poročal časnik Los Angeles Times. Dva dneva pred Harrellom je Florido zapustil tudi prvi izbor na lanskem naboru Zion Williamson, sicer igralec New Orleansa.

NBA Okužen ključen košarkar vodilne ekipe NBA Zion zaradi osebnih razlogov zapustil "mehurček"

Harrell je eden najbolj pomembnih igralcev zasedbe iz mesta angelov in tretji najbolj učinkovit rezervni igralec v tej sezoni. Do marčevske prekinitve po izbruhu pandemije novega koronavirusa je v povprečju dosegal 18,4 točke na tekmo.

Šestindvajsetletni in 201 cm visoki se bo svojim soigralcem na Floridi lahko znova pridružil po dvodnevni obvezni karanteni, a le pod pogojem, da bo v času svoje odsotnosti vsak dan opravil test na novi koronavirus. V nasprotnem primeru ga čaka obvezna sedemdnevna karantena.

Žalostna zgodba Nekoč prvi izbor na NBA naboru, zdaj ga sprašujejo, če je igral košarko

V zabavišču Walt Disney v Orlandu bo 22 klubov prekinjeno sezono nadaljevalo 30. julija. Najprej bodo na sporedu tekme rednega dela, klasična končnica pa bo na sporedu med 17. avgustom in najkasneje do 13. oktobra.

V Orlandu bodo nastopili trije slovenski košarkarji: Luka Dončić igra za Dallas, Goran Dragić za Miami, Vlatko Čančar pa za Denver.

Ena na ena Dončić v slabi formi? Pa kaj še! Poglejte tole Izbor ESPN z listo najboljših v "mehurčku", Dončića prehitela le peščica

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.