Srbi o "sramotni" potezi slovenskega selektorja

Foto: Epa
Selektor slovenske reprezentance je po mnenju srbskih kolegov ravnal nešportno in nekorektno.
Oglej si celoten članek

Srbski odbojkarji so si v pariški dvorani Bercy na račun Slovenije priigrali naslov evropskega prvaka s 3:1 v nizih. Varovanci Slobodana Kovača so četrti niz dobili z izidom 25:20, po zadnji odigrani točki pa je njihovo slavje za trenutek pokvarila odločitev slovenskega selektorja Alberta Giulianija.

Komentar Odbojkarji so carji, a nekaj je vseeno narobe

Pri izidu 24:20 je na servisno črto stopil stopil kapetan srbske reprezentance Nemanja Petrić. Njegov začetni udarec je bil dovolj močan in prodoren, da je žoga ostala na slovenski strani, s tem pa je bil jasen tudi zmagovalec obračuna.

Odmevi "Po prvem nizu smo razpadli"

Srbi so pričeli slaviti, a je njihovo rajanje za trenutek prekinil "challenge" Giulianija, ki je želel preveriti, ali je Petrić pri servisu morda naredil prestop. Videoanaliza je pokazala, da o prestopu ni bilo ne duha ne sluha, saj je bil srbski kapetan daleč za črto.

Foto: Epa

Italijan na slovenski klopi naj bi to dobro vedel, so prepričani srbski novinarji, podobnega mnenja pa je bil tudi komentator prenosa na Kanalu A, ki je ob tem dejal: "Še malce taktike, jasno."

Obliž na rano Srbski mediji: "Maščevanje je sladko!"

Srbski mediji so vse skupaj označili za sramotno potezo. "Italijan se ni mogel sprijazniti z epilogom tekme. Sramotni 'challenge' na zadnjo točko. Zgrešil je za cel meter. Nešportno," so zapisali.

Tvitosfera Pokloni dežujejo, čestitali tudi Poljaki

Od 5:40:

V slogi je moč Toliko nas je kot prebivalcev Varšave, toda zbirka odličij se polni ... Veliki finale Sanje so se končale s srebrno medaljo. Hvala, junaki!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 14:14 30. September 2019.

    nam je skodilo dejatvo, da je bil srbski trener do jan 2019 slovenski trener. pozna vsakega igralca do obisti, pozna …

  • ak
    10:19 30. September 2019.

    ah Srbi... Še v zmagi zagrenjeni...

  • 09:47 30. September 2019.

    Dejte, dejte, nič jim ni škodilo :-))

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.