Veselje v Zagorju, kjer bodo Rogliču postavili kip

Foto: Anže Malovrh/STA
Foto: Anže Malovrh/STA
Zagorska občina bo v Rogličevo čast postavila kip.
Oglej si celoten članek

Ob današnji olimpijski zmagi Primoža Rogliča na poletnih olimpijskih igrah v Tokiu se na Občini Zagorje ob Savi že pripravljajo na sprejem zlatega olimpijca v domačem kraju, ki ga bodo organizirali takoj, ko bo to mogoče. Ob tem je zagorski župan Matjaž Švagan napovedal gradnjo kipa, ki ga bi v čast Rogliča postavili v Zagorju.

Reakcija Pogi pospremil uspeh Rogle, Urška mu jo je sicer malce zagodla Roglič Tako je bilo v vozilu: Do cilja pridi mrtev!

Prav tako bo občina Pošti Slovenije predlagala izdajo posebne spominske znamke. Poleg v zlato obarvanega mestnega rondoja pa se bo po Primožu Rogliču imenovala tudi najdaljša kolesarska pot v tem delu Slovenije, za katero je že objavljen razpis za gradnjo. Trasa med Zagorjem in Orehovico bo namreč dolga skoraj 10 kilometrov, so danes sporočili z zagorske občine.

Olimpijsko zlato! Roglič razkril, kaj mu je rojilo po glavi med dirko Primož, ustavi se! Roglič ni bil "pri sebi": tudi v cilju pritiskal kot nor

Takšno je bilo sicer vzdušje v Zagorju, kjer je navijaško središče pripravil Val 202:

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.