Šport > Kolesarstvo
323 ogledov

Veselje v Zagorju, kjer bodo Rogliču postavili kip

Primož Roglič Anže Malovrh/STA
Zagorska občina bo v Rogličevo čast postavila kip.

Ob današnji olimpijski zmagi Primoža Rogliča na poletnih olimpijskih igrah v Tokiu se na Občini Zagorje ob Savi že pripravljajo na sprejem zlatega olimpijca v domačem kraju, ki ga bodo organizirali takoj, ko bo to mogoče. Ob tem je zagorski župan Matjaž Švagan napovedal gradnjo kipa, ki ga bi v čast Rogliča postavili v Zagorju.

Primož Roglič Reakcija Šport Pogi pospremil uspeh Rogle, Urška mu jo je sicer malce zagodla Primož Roglič Roglič Šport Tako je bilo v vozilu: Do cilja pridi mrtev!

Prav tako bo občina Pošti Slovenije predlagala izdajo posebne spominske znamke. Poleg v zlato obarvanega mestnega rondoja pa se bo po Primožu Rogliču imenovala tudi najdaljša kolesarska pot v tem delu Slovenije, za katero je že objavljen razpis za gradnjo. Trasa med Zagorjem in Orehovico bo namreč dolga skoraj 10 kilometrov, so danes sporočili z zagorske občine.

primož roglič Olimpijsko zlato! Šport Roglič razkril, kaj mu je rojilo po glavi med dirko Primož, ustavi se! Šport Roglič ni bil "pri sebi": tudi v cilju pritiskal kot nor

Takšno je bilo sicer vzdušje v Zagorju, kjer je navijaško središče pripravil Val 202:

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.