Dveletnico do smrti pretepla lastna starša

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Oče naj bi že več časa izvajal fizično nasilje nad dve leti staro deklico, medtem ko je mati to le nemo opazovala.
Oglej si celoten članek

Iz Srbije prihajajo grozljive podrobnosti o smrti dveletnice, policija namreč sumi, da sta ji smrtne poškodbe zadala starša.

Dvoletnica je umrla v bolnišnici v Zaječarju blizu meje z Bolgarijo. Deklica je podlegla poškodbam, ki naj bi ji jih povzročil njen oče, je neuradno poročal Kurir.rs. Neuradne informacije prav tako trdijo, da naj bi v torek teta videla več podplut na deklici, zaradi česar jo je takoj odpeljala k zdravniku.

Starša že aretirana

Srbski policisti so v Zaječarju aretirali 25-letnega moškega zaradi utemeljenega suma storitve kaznivega dejanja nasilja v družini s smrtno posledico. Prav tako so odvzeli prostost njegovi 23-letni zunajzakonski partnerici zaradi suma zanemarjanja in zapustitve otroka.

Sodeč po nepotrjenih informacijah naj bi osumljeni deklico tepel in brcal po glavi, mati pa je za nasilje vedela in se ni odzvala. V torek je moški deklico ponovno napadel in ji zadal več udarcev po glavi in telesu ter jo huje poškodoval.

Osumljenima je bilo odrejeno 48-urno pridržanje, kazensko ovadbo pa bodo obravnavali na pristojnem sodišču, poroča Večernji list.

KRONIKA Sinova sta bila nasilna Magazin Zvezdnik žaluje za osmimi družinskimi člani

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:55 22. Februar 2023.

    Karma je prasica. Zapornikom razložiti namen nastanitve psihopatov, za ostalo bodo poskrbeli sami.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.