Avto
73 ogledov

40 € za adrenalinski odklop

Powerjet
1/15
Žurnal24 main
Powerjet. Nova adrenalinska dejavnost, ki vam bo pognala kri po žilah.

“Powerjet je nova jesensko-zimska adrenalinska atrakcija v Marini Bernardin. Že vožnja s hitrostjo 80 kilometrov na uro je prava dogodivščina, ljubitelji adrenalina pa bodo prav gotovo navdušeni nad spektakularnimi manevri, kot bi bili na vlaku smrti na vodi,” je ob uradnem krstu plovila povedala Klavdija Jantelj, ki je skupaj s partnerjem pripeljala powerjet v Slovenijo.

Za varnost je poskrbljeno
Plovilo sprejme 10 potnikov in dva člana posadke. Otroci morajo biti tako veliki, da se z nogami dotaknejo tal.

“Potniki imajo rešilne jopiče, poleg tega pa je to edino plovilo v Evropi, ki ima certifikat CE, kar zagotavlja, da ustreza visokim varnostnim in zdravstvenim standardom Evropske unije,” je povedal voznik plovila Robert Keršikla.

Do 80 km na uro
Mokro. Če se odločite za adrenalinsko različico vožnje, ne pozabite na dodatna oblačila, ki vključujejo celo spodnjice in nogavice. Če želite res doživeto vožnjo, ki vam bo vzela dih, se pripravite na to, da boste mokri. Priporočajo uporabo sončnih očal in vetrovke.

Plovilo ima 512 konjskih moči, vozi lahko do 80 kilometrov na uro, vožnje pa bodo potekale vse leto. Presenetilo vas bo s hitrim zaviranjem, ki povzroči valove in potopi sprednji del plovila, svoje pa bodo naredili tudi obrati.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.