Avto
102 ogledov

500 kilometrov neprekinjeno vozil po zadnjem kolesu

Masaru Abe Facebook
Japonec Masaru Abe je podrl četrt stoletja star rekord v neprekinjeni vožnji po zadnjem kolesu. S skuterjem se je vozil, kar 500 kilometrov, nato pa skoraj omedlel.

Dosedanji rekord je bil 330 kilometrov. 33-letni Japonec Masaru Abe je torej rekord popravil, kar za 170 kilometrov. Neprekinjeno je po zadnjem kolesu prevozil 500 kilometrov, kar je podobno razdalji med Ljubljano in Splitom, Münchnom ali Milanom.

Gorivo točili kar med vožnjo

Da bi sploh lahko prevozil 500 kilometrov brez ustavljanja, je na skuter vgradil "črevo" za dolivanje goriva med vožnjo. Njegov cilj je bil sicer prevoziti 600 kilometrov, a je bil po 13 urah vožnje in 500 prevoženih kilometrih tako izčrpan, da je odnehal.

"Nikoli v življenju še nisem občutil takih bolečin. Obe roki sta bili povsem omrtvičeni, na koncu sploh nisem imel več občutka, da držim krmilo motorja," je dejal po postavitvi rekorda in še dodal, da je malo manjkalo, da bi omedlel.

Poglejte si video, v katerem se Japonec s skuterjem vozi po zadnjem kolesu.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.