Avto
566 ogledov

Adijo, plastika

Registrska tablica my-carsign.de
V zadnjem času so v Nemčiji postali zelo popularni kromirani okvirji za registrske tablice, ki vse bolj množično zamenjujejo plastične okvirje. Prednost tovrstnih okvirjev je v prvi vrsti estetskega značaja, hkrati pa so tudi bolj trdni.

Lep nov avtomobil je lahko s plastičnimi okvirji za registrske tablice videti manj privlačen, zato predvsem v Nemčiji raste zanimanje za svetleče, kromirane okvirje. Trg so tudi tovrstni okvirji preplavili, cene pa se začnejo že pri 15 evrih za par kromiranih okvirjev. Nemški Autobild izpostavlja proizvajalca CarSign, ki je na trg ponudil okvir iz nerjavečega jekla, ki ustreza vsem tipom vozil, od maybacha do fiata 500. Njihov par okvirov, na izbiro so okvirji iz nerjavečega jekla, kroma ali pa lakirani v barvi visokega sijaja, lahko so tudi v barvi karoserije, stane 49 evrov.

Privlačnejši okvirji, ki jih najdete v spletnih prodajalnah, so večinoma narejeni iz bolj kakovostne kromirane plastike, ki pozimi ali poleti ne poka. Ob nakupu je priporočilo, da pazite na ustrezne dimenzije, boljša izbira pa so okvirji s sistemom na klik, kar pomeni, da vam tablice ni potrebno vstavljati s strani, pač pa jo enostavno vstavite s sprednje strani.

Komentarjev 6