Avto
58 ogledov

Akrapovič še izboljšal zmogljivosti dveh Hondinih motociklov

Akrapovič
1/10
Akrapović
Slovenski predelovalec avtomobilov, še bolj znan po izpušnih sitemih za najbolj zmogljive in poseben motocikle Akrapovič, je razvil čisto nova izpušna sistema za Hondina motocikla hondo CB650F in CBR650F.

Obema je z novim izpušnim sistemom še povečali zmogljivosti in vodljivosti in tako izboljšali vozno izkušnjo. Honda CB650F in CBR650F sta dobili Akrapovičev izpušni sistem iz linije racing, ki izboljša podobo motocikla in mu doda močnejši zvok.

Izpušna Sistema sta na voljo v odprti različici in različici s homologacijo ES/ECE, izdelujejo pa ju v Akrapovičevi tovarni v Sloveniji. Zunanji plašč dušilca je izdelan iz lahkega, visoko odpornega titana, agresivno oblikovane cevi so narejene iz nerjavnega jekla. Celoten sistem je oblikovan tako, da zmanjša skupno težo motocikla in pomaga izboljšati njegovo vodljivost.

Izpuha delujeta po načelu »vklopi in igraj« in sta zelo preprosta za namestitev. Povečata moč in navor. Vsi materiali iz katerih sta narejena sistema sta so preizkušeni na dirkališču. V primerjavi z motocikli s serijskim izpuhom na hondi CB650F in CBR650F, sistema s podpisom slovenskega predelovalca še bolj izstopata zaradi prepoznavnega zvoka. Pri odprti različici se zvok spremeni v še močnejše in bolj športno rohnenje, hkrati pa je zvok pri obeh sistemih primeren tudi za običajno, vsakodnevno vožnjo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.