Avto
5661 ogledov

Američani predstavili avto s sedmimi zasloni!

1/26
Jeep
Luksuzni SUV na ameriški način. Na ceste se vrača grand wagoneer, najdražji in najbolj napreden Jeep vseh časov.

Novi grand wagoneer je za zdaj še konceptno vozilo, a je o serijskem modelu znanega že veliko. V prvi vrsti gre za vrnitev ikoničnega modela znamke, ki je še posebej priljubljena v ZDA. Gre za prvi veliki model Jeepa s tremi vrstami sedežev, kar smo nazadnje videli pri pozabljenem commanderju, hkrati pa je edini model v skušini FCA v visoko dobičkonosnem razredu velikih SUV-jev.

Jeep in audi Ha ha! Avto Kateri je boljši v vleki vrvi: audi ali jeep?

 | Avtor: Jeep Jeep

Serijski model na proizvodnji liniji v tovarni Warren Assembly v Michiganu v ZDA pričakujejo prihodnje leto.

 | Avtor: Jeep Jeep

Grand wagoneer je nastal na osnovi pick-upa Ram 1500. Obe vozili imata samonosno karoserijo, vendar pa Jeep uporablja neodvisno zadnjo obeso. Dimenzije še niso znane. Osnovna različica bo konkurirala modelom Chevroleta in GMC, nadstandardna pa SUV-jem kot so cadillac escalade, lincoln navigator in tudi mercedesu GLS.

Jeep compass Avto Test: Jeep compass tudi tja, kamor konkurenca ne zmore

 | Avtor: Jeep Jeep

Dizajn je tipično ameriški, z veliko kroma, ogromnimi 24-palčnimi kolesi in številnimi detajli, ki jih najdemo na razsvetljavi, rešetki hladilnika in še kje. Kabina je sestavljena iz različnih materialov, v njej najdemo vse od usnja do aluminija in lesa. Število zaslonov v kabini je absurdno – skupaj jih je kar sedem: digitalni zaslon merilnikov, dva zaslona infotainmenta in nadzora ostalih funkcij na sredinskem kokpitu, dva zaslona zadaj za zabavo umeščena na naslonjala prednjih sedežev, zaslon med sedeži v drugi vrsti za nadzor klimatskega sistema in drugih funkcij ter celo zaslon na kokpitu posebej za sopotnika.

Jeep Renegade Avto Jeep renegade: najbolje se počuti na asfaltu, a se ne boji kolovoza

 | Avtor: Jeep Jeep

Pri Jeepu trdijo, da bo imel wagoneer novo različico FCA-jevega programskega infotainmenta, ki so ga poimenovali UConnect 5, v ponudbi pa bo tudi vrhunski audio sistem podjetja McIntosh.

jeep renegade in compass 4xe RAZKRITJE Avto 4xe je nova oznaka, ki se jeboste morali navaditi pri Jeepu

 | Avtor: Jeep Jeep

Tri sedežne vrste bodo standardne, koncept pa predstavlja konfiguracijo za sedem potnikov z luksuznimi sedeži v drugi vrsti. Pričakuje se, da bo Jeep ponudil različico za osem potnikov, ni pa še znano, ali bo tako kot konkurenca ponudil na izbiro dve različno dolgi medosni razdalji.

 | Avtor: Jeep Jeep

O pogonu ni veliko znanega. Le toliko, da bo zagotovo na voljo priključni hibrid. Pogon na vsa kolesa bo standarden, pri Jeepu pa pravijo, da bodo ponudili tri različne sisteme štirikolesnega pogona, opcijsko bo na voljo tudi zračno vzmetenje.

Komentarjev 2
  • Avatar Odinstenna
    Odinstenna 01:03 15.september 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.Sextis.fun

  • letepe8405 21:51 14.september 2020.

    Vsako uro plačam več kot 90 dolarjev na daljavo z dvema otrokoma doma.Nikoli nisem mislil,da bi to imel možnost,vendar moj najbližji spremljevalec s tem pridobi več kot 18 tisoč mesecev na mesec in me je prepričala, da poskusim. netprofit10.com