Avto
15 ogledov

Astra še čaka na vas

(Foto: Andrej Leban) Žurnal24 main
Prijave za zadnjo tekmo predtekmovanja, v kateri bomo dobili zadnjega finalista, ki se bo potegoval za opel astro exoflex, pridno dežujejo. Čas za prijavo imate še danes in v ponedeljek.

Žurnal24 in Opel iščeta varčnega voznika. Po Novi Gorici, Kopru, Celju in Murski Soboti se bo karavana opel aster ecoflex prvo majsko soboto ustavila v štajerski prestolnici. Pravila so znana, nagrada tudi. Izmed prijav prek naše spletne strani bomo izžrebali štiri tekmovalce, ki se bodo pomerili v varčni vožnji na določeni trasi v okolici Maribora. Pridružil se jim bo še peti voznik, ki ga bomo izžrebali izmed gledalcev na sami prireditvi, vsi pa bodo tekmovali proti VIP-vozniku.  

Prijavite se TUKAJ. Ne pozabite pa niti na našo Facebook stran, na kateri najdete namige in nasvete za varčnejšo vožnjo.

Kdo bo to, naj ostane še skrivnost, namignemo lahko le, da gre za vsem dobro znano osebnost, ki je zasebno velik ljubitelj avtomobilov.

Prijave zbiramo do 2. maja. Zmagovalec mariborske tekme se bo uvrstil v junijski finale v Ljubljani, kjer se bo vseh pet zmagovalcev predtekmovanj pomerilo za glavno nagrado – varčno opel astro ecoflex. Preostali bodo domov odnavigirali s tolažilnimi nagradami, Garminovimi navigacijami nüvi 1250.

Kot vedno bo mariborsko tekmo spremljal pester spremljevalni program, med drugim se boste lahko s pomočjo Agencije za varnost v cestnem prometu in inštruktorja varne in varčne vožnje Tilna Holynskega prepričali, kako dober voznik ste v resnici, seveda pa boste lahko preizkusili tudi vse najnovejše Oplove modele.

ŽURNAL24 V SODELOVANJU Z OPLOM

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GENERALNI SPONZOR AKCIJE

 

 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.