Avto
37 ogledov

Berlingo se je vpisal med alpiniste

Citroën berlingo mountain vibe Citroën
Ni skrivnost, da so berlingoti, kangooji ali partnerji zelo popularni pri ljubiteljih narave, gorskega kolesarjenja in podobnih navdušencih skokov daleč stran od mest. Njim bo očitno namenjen konceptni citroën berlingo mountain vibe.

Čeprav v nekaterih pogledih zelo drzni koncept avtomobila, ki v svoji zasnovi nosi delavsko oznako "kombinirano", pa morda avto nakazuje, v katero bodo zapeljale bodoče posebne izvedenke citroënov. In ta smer bo očitno kazala proti naravi, saj ima koncept dodatno zaščito krog in krog ter pod motorjem, na vseh štirih kolesih pa so dodane celo v rdeče obarvane snežne verige. Je govora o 4x4 pogonu?

Sicer pa mountain vibe s seboj prinaša tudi nekaj medgeneracijskih novosti dosedanje generacije, o naslednji torej za zdaj še ni govora, bodo pa Francozi v Ženevi očitno pokazali tudi nekoliko spremenjenega osnovnega berlinga.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.