Avto
361 ogledov

Bizarni trik za zarošena avtomobilska stekla

Vlaga v avtu Žurnal24 main
Hladna zimska jutra ali večeri številnim voznikom povzročajo težave, predvsem zaradi zamegljenih stekel. Večje težave bodo nastopile v deževnih in sneženih dneh, ko bomo z oblačili in obutvijo vnašali še več vode v vozila. Davehax je na Youtube ponudil svoj način, s katerim si lahko vozniki pomagajo.

Z nekaj zvitimi in preventivnimi ukrepi lahko vsak učinkovito prežene vlago iz avta. Čeprav mnogi skrbijo za čist videz avta z rednim pranjem, pa pozabljajo na bistvene ukrepe, da voda sčasoma ne bo prodrla v notranjost. Te ukrepe smo predstavili že prejšnji mesec, zdaj pa se je na spletu pojavil videoposnetek, ki na bizaren, a po mnenju avtorja na učinkovit način odstranjuje vlago z avtomobila in poskrbi, da vetrobransko steklo ni zamegljeno.

Uporabnik DaveHax svetuje, da nogavico napolnite s silikatnim peskom za mačke. Ko napolnite nogavico, naredite vozel in jo prevlečite z drugo nogavico, da bi bila inštalacija bolj čvrsta. Namesto mačjega peska lahko uporabite tudi silikatne kroglice, ki prav tako nase privlačijo vlago. Za večjo učinkovitost je treba nogvico postaviti bliže vetrobranskega stekla. S to metodo naj bi znatno zmanjšali vlago v vozilu.

Komentarjev 3
  • smejka 18:30 13.december 2015.

    Tudi o zadostnem zaužitju tekočine ob vročinskem , nas obveščajo vsako poletje-normalno!Napotki, nasveti času primerni.Nikjer pa nobenemu ne tiščijo nož na grlo, da je treba klikat.

  • asmas 17:59 13.december 2015.

    ker rumenega tiska praviloma ne spremljam je ta članek zame nov.še nekrat so me rumeni pisuni nategnili da sem kliknil.letos zadnjičglede sikatnega gela je pa to stara finta.te stvari pa niso iznašli amerigosi ampak njihovi tekmeci

  • Papaja Popi 08:14 13.december 2015.

    Že lansko leto je bil isti članek.