Avto
20 ogledov

BMW serije 4 še brez strehe

BMW serije 4 coupe
1/7
BMW
BMW je v soboto pri nas začel prodajati novi model serije 4, ki bo svoje nadaljevanje dobil na avtosalonu v Los Angelesu.

Bavarci bodo v Kaliforniji javnosti predstavili serijo 4 v različici cabrio, prve uradne fotografije pa so že zakrožile po spletu.

Serija 4 cabrio bo nasledila serijo 3 cabrio. Novinka bo imela tako kot predhodnica zložljivo trdo streho, ki pa bo za zlaganje potrebovala manj kot 23 sekund, kot je v navadi pri aktualnem modelu. Serija 4 bo v dolžino merila za 93 milimetrov več od predhodnice, imela bo širša kolesa, zadaj bo za potnike več udobja, več prostora bo tudi v prtljažniku.

V začetku naj bi bili kupcem na voljo dve različici – BMW 428i cabrio (2,0-litrski štirivaljni agregat z 245 konjskimi močmi) in BMW 435i cabrio (3,0-litrski šestvaljni agregat s 306 konjskimi močmi). Pozneje bodo ponudbo dopolnili, vrh bo predstavljal M4 cabrio s šestvaljnim motorjem z okoli 430 konjskimi močmi in 600 njutonmetri navora.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.