Avto
352 ogledov

Bo žrtev virusa tudi pariški avtomobilski salon?

Avtomobilski salon v Parizu Epa
Organizatorji pariškega avtomobilskega salona sredi največje krize izbruha koronavirusa iščejo rešitve za salon, ki bi moral biti na sporedu konec septembra. To so predlogi.

Organizatorjem avtomobilskega salona v Parizu ni uspelo popolnoma odpovedati ali preložiti razstave, so pa predlagali, da tradicionalne razstave novih serijskih avtomobilov letos ne bi bilo.

Obstaja možnost, da bi se vseeno organizirali obrobni dogodki, kot je Movin'On, kjer bi se predstavile tehnološke inovacije in trajnostna mobilnosti. Ti dogodki naj ne bi bili v nevarnosti, so zapisali organizatorji v sporočilu za javnost.

Rimac Rimac je ogorčen Avto Hrvat med osmoljenci odpovedi avtosalona v Ženevi

"Alternativne rešitve preučujemo v sodelovanju s svojimi glavnimi partnerji," so povedali organizatorji, ki se zavedajo, da je izbruh koronavirusa in "gospodarski udarni val" za avtomobilsko industrijo, izjemen. Po Evropi in Severni Ameriki so zaprte tovarne, avtomobili se ne proizvajajo.

Avtosalon Ženeva 2018 Uradno Avto Uradno: odpovedali najpomembnejši dogodek v prvi polovici leta

Pandemija je do zdaj že "odpihnila" avtomobilski salon v Ženevi, ki bi moral biti organiziran na začetku marca, tudi avtomobilski salon v New Yorku so iz aprila prestavili na avgust, najbolj tradicionalni avtomobilski salon v Severni Ameriki, v Detroitu, ki bi moral biti letos junija, je odpovedan.

Hostesa na IAA Odločeno! Avto Odlična novica za slovenske ljubitelje avtomobilizma

Na razstavnem prostoru je narejena zasilna bolnišnica, ki jo bodo uporabljali naslednjega pol leta.
Že pred pandemijo koronavirusa so se tradicionalne avtomobilske razstave spopadale z velikim upadom obiskovalcev in celo zanimanjem avtomobilskih razstavljavcev. Slednji so se izgovarjali na pomanjkanje trženjskega učinka. Avtomobilska podjetja zdaj svoje izdelke raje tržijo z internetnimi razkritji "v živo".

Avtosalon Pariz 2018 | Avtor: Gregor Prebil Gregor Prebil

Avtosalon Pariz 2018 Slovenci Avto Neverjetno! Avtomobilskega salona v Frankfurtu ne bo več

Pariški avtomobilski salon se je letos skušal prilagoditi novim časom in se je preoblikoval v "Paris Motion Festival", ki ponuja več priložnosti za obiskovalce, da preizkusijo nova vozila, večji poudarek pa je na mobilnosti nasploh kot osebni mobilnosti z osebnimi avtomobili. Pariz ob Frankfurtu velja za največji avtomobilski salon v Evropi. Je pa tudi že znano, da salona v Frankfurtu ne bo več, kot prizorišče ga je zamenjal München.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.