Avto
1000 ogledov

Bomo od zdaj tako kupovali avtomobile?

Geely
Socialna distanca je ena od najbolj pomembnih metod v boju proti širjenju koronavirusa. Kitajci so to vzeli zelo resno. Tudi pri nakupu in dostavi avtomobila.

Kitajski proizvajalec vozil Geely v domovini že proizvaja avtomobile s "polno paro". Še več, za električni model icon, za katerega so prejeli več kot 30 tisoč prednaročil, kupcem omogočajo poseben prevzem avtomobila.

BAIC C301Z Upanje Avto Kitajci že spet kupujejo avtomobile

Uvedba spletne prodaje in dostava vozila na domači dovoz je bila očitno zadetek v polno, poleg dobrega marketinga. Med drugim so pri Geelyju najavili celo to, da je avtomobil opremljen s posebnim certificiranim sistemom za čiščenje zraka (IAPS). To pomeni, da onemogoča prehod zelo majhnih delcev nečistoč v vozila (0,3 mikrona).

Kitajci Avto Kitajci bi znižali cene, okrepili oglaševanje in Evropejcem prodajali avtomobile

Ena od novosti je tudi dostava ključev vozila. Vozilo kupci pripeljejo na domači dovoz, razkužene ključe vozila pa lastniku na dom dostavi letalnik. Kako je vse skupaj videti, so pri kitajskem proizvajalcu avtomobilov predstavili tudi s pomočjo video posnetka.

Komentarjev 2
  • rudalra 04:12 03.april 2020.

    www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • francl12 17:14 02.april 2020.

    A sploh preberete kaj pišete! Dajte obrazložit to neumost: Vozilo kupci pripeljejo na domači dovoz, razkužene ključe vozila pa lastniku na dom dostavi letalnik. A kupec pripelje avto brez ključev? ...prikaži večniku na dom dostavi letalnik. A kupec pripelje avto brez ključev?