Avto
18 ogledov

Bondovemu avtu sunili kolesa

Aston Martin DBS
1/4
Žurnal24 main
Več kot dvesto tisoč evrov vrednemu aston martinu DBS so neznanci sunili kolesa in ga pustili klavrno ležati sredi ceste.

Dogodek se je zgodil v Londonu, nepridipravi pa so v noč zbežali le s tremi kolesi, saj je krajo četrtega preprečila dvigalka, ki očitno ni bila namenjena za ropanje aston martinov in zaradi napačne lege ni zdržala teže avtomobila. Tatovi so sicer med delom vozilo za silo podložili kar z opekami.

Po pisanju Daily Maila neki neimenovani poznavalec aston martinov ocenjuje, da je škode za najmanj 35 tisoč evrov. Več kot pet tisoč evrov so bila vredna platišča z gumami, štiri tisoč bo stalo popravilo karoserije, lastnik pa bo moral založiti še kakih 25 tisoč evrov, da mu bodo specializirani mehaniki obnovili zavore, ki so zagotovo utrpele poškodbe zaradi nasilnega stika s trdim asfaltom. Ampak v uteho petičnemu vozniku ostaja dejstvo, da je lepotec še vedno v njegovi lasti.

Z njim beži James Bond
Aston martin DBS pomeni vrh ponudbe prestižnih britanskih superšportnikov. Njegov V12-motor ima na zalogi 380 kW (510 KM), najvišja hitrost pa je 307 km/h. Svetovno slavo si je zagotovil z nastopanjem v filmu o agentu 007 Casino Royal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.