Avto
43 ogledov

Na Vranskem se je vonjal bencin

Žurnalov in Fiatov dan
1/12
Žurnal24 main
AMZS Centrer varne vožnje na Vranskem je gostil Žurnalov in Fiatov bencinski dan.

Žurnalov in Fiatov dan. Že drugo leto zapored smo na AMZS Centru varne vožnje na Vranskem priredili celodnevni bencinski dan za vso družino. Na svoj račun so prišli vsi , saj je bil program pester, udeležilo pa se ga je preko 1.000 ljudi.

V okviru dogajanja sta potekali tekmi za najvarčnejšega in najvarnejšega voznika, na kateri so sodelovali naši izžrebani bralci, ki so se potegovali za nagradni sklad v skupni vrednosti sedem tisoč evrov.

Dinamično z alfo romeo

Med največjimi atrakcijami dogajanja je bil dinamični krog, v katerem so obiskovalci kot sovoznik spoznali, kako brizga adrenalin, ko se za volan dirkalnega fiat punta usede eden od najbolj talentiranih slovenskih profesionalnih dirkačev Jaka Marinšek. A tudi “civilna” alfa romeo giulietta, ki jo je vozila legenda slovenskega dirkanja Romana Zrnec je dokazala, kaj vse zmore ta športna znamka. Malce počasnejše, a nič manj zanimivo ni bilo terensko doživetje s 4x4 fiati in jeepi.

Več o zmagovalcih tekmovanja za varčnega in varnega voznika boste na spletni strani zurnal24.si izvedeli jutri, v ponedeljek pa sledi repotraža z obširno fotogalerijo in videovsebino.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.