Avto
27 ogledov

Dacia bo ponudila družinski lodgy

Dacia lodgy Dacia
Prva med številnimi novostmi, ki jih bodo pri Dacii v prihodnjih letih predstavili, je dolgo pričakovani MPV-model lodgy, katerega uradne fotografije so objavili danes. Svetovna premiera je načrtovana za mesec marec, ko svoja vrata odpira tradicionalni avtosalon v Ženevi.

Dacia bo v letu 2012 svojo ponudbo razširila z enoprostornikom lodgy, ki bo na voljo s petimi ali sedmimi polnovrednimi sedeži. Lodgy bo ponujal prostorno notranjost in funkcije, ki so prilagojene zahtevam kupcev znamke Dacia.

Dacia lodgy | Avtor: Dacia Dacia
Družinam, ki iščejo prilagodljiv avtomobil za zmerno ceno in so običajno segale po rabljenih avtomobilih, bo zdaj na voljo nov enoprostornik s triletnim tovarniškim jamstvom. Lodgy je praktično in s prostorom razkošno družinsko vozilo, ki v dolžino meri 4,5 metra, na voljo pa bo v različicah s petimi in sedmimi sedeži. Kupce naj bi privabljal z ugodnimi cenami, del standardne opreme pa naj bi bil tudi elektronski stabilizacijski program (ESP). V paleti bodo bencinski in dizelski pogonski agregati, najavljena pa je tudi različica dostavnega vozila. Uradnih podatkov je za zdaj malo, predvideva pa se, da bodo v ponudbi med drugim 1.5 dCi dizelski agregat z 81 kilovati moči (110 KM) in 240 Nm navora, kot tudi enako zmogljiv 1.6 16V bencinski motor.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.