Avto
3321 ogledov

Dirkač F1 razbil svojega redkega mclaren senno

mclaren senna LM McLaren
Bivši voznik formule 1 Adrian Sutil je na francoski obali razbil enega najbolj redkih avtomobilov na svetu, svoj mclaren senno LM, ki je le eden od vsega dvajsetih izdelanih hiperšportnikov tega tipa.

McLaren Monaco je njegovega senno LM Sutilu dobavil januarja letos, pred dnevi, dobrega pol leta pozneje torej, pa ga je že razbil v majhni vasici Eze na Azurni obali.

Grobnik Avto Grobnik: Izposodil si je avto in postavil rekord
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#mclaren #mclarensenna #eze #crash #crashcar #crazycrash #accident

A post shared by @ robgilles on

Razlog za nesrečo sicer ni znan, vsekakor pa Sutil svojega senne LM po ozkih cestah na jugu Francije ni vozil prav počasi. Razbil je praktično ves sprednji del, ob tem pa je po okolici raztresel tudi dele iz ogljikovih vlaken, kakršni so prednji pokrov in odbijač ter ostali karoserijski paneli. Razbilo se je tudi vetrobransko steklo, iz poškodovanega hladilnika pa je iztekla tekočina. Temeljita totalka, torej.

Kevin Siggy Rebernak McLaren Avto Iz Maribora prihaja prvak v virtualnem avtomobilskem dirkanju

McLaren je sicer izdelal le dvajset primerkov senne LM, ki so vsi pobarvani v papaja oranžno barvo, zasnovani pa so na dirkalnem avtomobilu senna GTR. Od nižjih različic senne se sicer loči po vyrti karoserijskih dodatkov, kakršni so posebna peterokraka kolesna platišča, preoblikovani blatniki, strešni vstopnik za zrak in poseben zadnji spojler, poganja pa ga 4-litrski biturbo motor V8 s spoliranima glavama.

Mclaren senna Novi dirkač Avto Mclaren senna je avto, vreden velemojstra
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.