Avto
18 ogledov

Ekskluzivno za Slovence

Opel astra black & white
1/65
Žurnal24 main
Na Žurnalu24 smo se lahko prvi družili s posebno različico opel astre black & white, ki je ekskluzivno namenjena slovenskim voznikom.

Njena posebnost je OPC line paket s črnimi 18-palčnimi platišči iz lahke litine, črna streha, zatemnjena zadnja stekla. Testni primerek, ki je cenovno ugodnejši in stane 19.385 evrov, je imel 1,6-litrski bencinski motor (85 kW) in petstopenjski ročni menjalnik ter opremo, znano iz drugih modelov, kot je elektronski program stabilnosti, tempomat, dve halogenski meglenki spredaj, ksenonske luči z AFL-sistemom, radio s CD- in MP3-predvajalnikom, potovalnim računalnikom ... Naš vtis je bil, da je avtomobil videti veliko bolje kot klasične različice kupejevske astre, na drugi strani pa je povsem jasno, da je avtomobil že precej v letih in bo njegova prednost pred novincem, ki v Slovenijo prihaja na začetku prihodnjega leta, zgolj cena.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.