Avto
15 ogledov

Ford focus coupe

Ford focus coupe koncept
1/3
David Cardoso
Pred kratkim je na slovenske ceste zapeljala povsem nova generacija ford focusa, ki pa bo v prihodnjih letih predstavljena v novih različicah. Avtomobilski oblikovalec David Cardoso je narisal svojo vizijo focusa coupe za leto 2013.

Neodvisni avtomobilski oblikovalec David Cardoso, ki je poznan po številnih zelo dobrih avtomobilskih upodobitvah je narisal ford focus coupe za leto 2013.

Cardosovi najbolj znani izdelki iz preteklosti so renault twist, audi hydron concept, cobalt coupe in mitsubishi flex. Oblikovalec je kompaktnemu focusu coupe namenil zelo športni videz, ki temelji na zadnji generaciji focusa.

Cardoso je ob predstavitvi svojega projekta dejal: "Ford focus coupe je štirisedežnik (2+2), navdih pa sem iskal v novi generaciji focusa. Coupe je veliko bolj agresiven, bolj atraktivnega pa ga naredi obilica kroma. Je nekioliko nižji, uvrstil pa bi ga v kategorijo peugeota RCZ in Honde CR-Z."

Fotografije focusa coupe so vam na ogled v fotogaleriji zgoraj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.