Avto
19 ogledov

Fordov skrivnostni koncept v Frankfurtu

Skrivnostni Fordov koncept v Frankfurtu Ford
Ford za bližajoči se salon v Frankfurtu pripravlja štiri premiere, med njimi tudi vročega focusa ST.

V sicer skopem sporočilu fordovci najavljajo, da bodo na njihovem razstavnem salonu, ki bo s 3.200 kvadratnimi metri največji doslej, pokazali globalni design concept, pa tudi focus performance car.

Če lahko za slednjega z gotovostjo trdimo, da gre za že dolgo najavljeni focus ST z 2,0 ecoboost motorjem in 184 kW (250 KM), pa je koncept precej bolj skrivnosten. Po prvi zakriti fotografiji sprednjega dela je jasno le, da je dizajn zelo agresiven. Vsekakor naj bi koncept odražal smer oblikovanja, ki jo bodo v prihodnje ubrali pri Fordu.

Zelo verjetno prihaja tudi B-max

Premierno naj bi bil predstavljen tudi serijski B-max, ki so ga kot koncept malega enoprostorca predstavili letos v Ženevi in je požel veliko zanimanja zaradi dejstva, da nima fiksnega B-stebrička.

Velik poudarek na Fordovem razstavnem prostoru bo tudi na naprednih tehnologijah za zmanjšanje izpustov CO2 v ozračje in interaktivnosti z obiskovalci.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.