Avto
565 ogledov

Pri GMT obletnico zaznamovali z dobrodelnostjo

1/3
GMT
Družba GMT je z nakupom "zlatega slovenskega košarkarskega dresa" na dražbi pomagala novorojenčkom na otroškem oddelku Splošne bolnišnice v Murski Soboti.

Skupina GMT iz Murske Sobote je v septembru praznovala 25 let delovanja. V četrt stoletja delovanja ima Skupina GMT, na čelu z lastnikom družbe Vladom Karolyjem, že več kot 300 zaposlenih iz 54 poslovnih enot.

Jubilej pa so združili tudi z dobrodelnostjo. Ker je skoraj sovpadal z uspehom slovenske košarkarske reprezentance, ki je osvojila naslov evropskih prvakov, so se odločili, da bodo na dražbi kupili reprezentančni dres košarkarskih prvakov, denar, iztržen za dres pa so tokrat namenili nakupu opreme za novorojenčke za otroški oddelek Splošne bolnišnice v Murski Soboti. 

GMT Dokaz, da se zmore! Avto V 25 letih iz male prodajalne v Murski Soboti nastal regionalni gigant

Za boljši jutri otrok

Dražbo je znova organiziralo društvo Tandem Zagorje, in sicer v sklopu projekta Jaz, Ti, Mi za Slovenijo – Stara plastenka za novo življenje. Nedavno je Vlado Karoly denar tudi predal direktorju Splošne bolnišnice Murska Sobota, Bojanu Korošcu, sam pa je prevzel dres slovenske košarkarske reprezentance, ki bo odslej krasil njihove poslovne prostore. 

"Ta zlati dres in naša donacija ima za nas poseben pomen. Res je, da je od finalne tekme in našega jubileja, ko smo obeležili 25-letnico podjetja ter prevzeli nove prostore, minilo že nekaj časa, vendar pa smo se z vodstvom Splošne bolnišnice Murska Sobota dogovorili za termin v decembru, ko je tudi čas takšnih in drugačnih obdarovanj. Dres ima v naših prostorih posebno mesto in z velikim ponosom se spominjamo te zgodovinske zmage ter našega nepozabnega jubileja. Verjamemo, da se dobro z dobrim vrača in da smo tudi na tak način pomagali lokalnemu okolju, našim otrokom, naši prihodnosti," je povedal Matej Žinkovič, mag. manag., vodja marketinga v skupini GMT.

 | Avtor: GMT GMT

"Pomembno je vlagati v otroke, mladino ... in biti še posebej pozoren na tiste, ki potrebujejo posebno obravnavo. Novorojenčki so prav gotovo zelo ranljiva skupina, zato se nam je zdelo prav, ker se denar namenja prav naši osrednji bolnišnici, da pristopimo k dražbi. Tako smo na poseben način obeležili naših 25 let delovanja, obenem pa vsaj malo doprinesli tudi k boljšemu jutri otrok, ki so naša prihodnost," je ob tej priložnosti povedal Karoly. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.