Avto
4 ogledov

Golf VII po pomoti razkrit

Žurnal24 main
Volkswagen je v želji po promociji v Frankfurtu predstavljenega ekološkega koncepta L1, ki na sto prevoženih kilometrov porabi zgolj 1,2 litra goriva, objavil video, v katerem razkriva veliko več.

Kadri videoposnetka v Volkswagnovem oblikovalskem centru v Potsdamu poleg modela L1 razkrivajo, kot ugibajo strokovnjaki, model novega golfa sedme generacije, ki naj bi se v prodaji pojavil leta 2012 ali 2013. Ker zagotovo ne moremo trditi, da gre čisto zares za naslednjo generacijo golfa, pa dimenzije in karakteristike ustrezajo tistim, ki jih pričakujejo od naslednika najpopularnejšega Volkswagnovega modela.

Je to sedma generacija golfa? © Ž24

 

Nemci zdaj že nekaj časa testirajo golfa VII, zamaskiranega v golfa VI, prva poročila pa razkrivajo, da naj bi bil avtomobil daljši in širši od predhodnika. Novi golf naj bi prvič dobil tudi Twin-Drive 'plug-in' hibridni pogon, sestavljen iz 1,5-litrskega dizelskega motorja in treh elektromotorjev, ki mu omogočajo 48 kilometrov avtonomije zgolj na elektriko.


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.