Avto
12 ogledov

Ime mi je ka, ford ka

Ford ka bo ena od štirikolesnih zvezd v novem filmu o Jamesu Bondu, ki ga bo voz
1/7
Žurnal24 main
Za volanom novega mestnega malčka ka bo v novem filmu o Jamesu Bondu sedela ukrajinska lepotica Olga Kurilenko, ki je na avtosalonu v Parizu razkrila fordovo vozilo.

"Ime mi je ka, ford ka," bo ukrajinska igralka Olga Kurilenko izgovorila v novem filmu o britanskem tajnem agentu 007 z naslovom Quantum of Solace, kjer bo igrala vlogo zapeljive lepotice Kamil.

Čeprav bodo ljubitelji avtomobilov verjetno večjo pozornost namenili aston martinu DBS, ki ga seveda vozi glavni igralec Daniel Craig, pa bo po zaslugi lepote Olge Kurilenko pozornosti deležen tudi mali ka. Slednji po mondeu, ki se je pojavil v enem od prizorov v zadnjem Bondovem filmu z naslovom Casino Royale (2006), nadaljuje s filmskimi vlogami znamke Ford. Ka je v filmu obarvan v metalno zlato barvo, ima posebne grafične elemente na karoseriji in je delo fordove evropske oblikovalske ekipe.



Film "Quantum of Solace" (režija je pripadla Marku Forsterju) bo premierno prikazan 31. oktobra letos v Veliki Britaniji in Franciji, medtem ko bodo morali drugod počakati do 7. novembra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.