Avto
17 ogledov

Infiniti končno z novim crossoverjem

Infiniti XJ koncept
1/8
Infiniti
Po številnih fotografijah, na katerih je bil novi koncept infinitija predstavljen le po delčkih, so Japonci končno sestavili sestavljanko in pokazali celotno sliko povsem novega crossoverja XJ.

Uradna promocija bo na dogodku Pebble Beach Concours d’Elegance v ZDA, serijski model pa naj bi bil nared že za novembrski avtosalon v Los Angelesu. Začetek prodaje je načrtovan za poletje 2012.

Gre za luksuzno in s prostornostjo bogato različico crossoverja s tremi vrstami sedežev, ki so namenjeni sedmim potnikom. Z novim modelom bo Infiniti razširil svojo ponudbo na ameriškem tržišču. Pod motornim pokrovom je šestvaljni bencinski motor, ki je kombiniran s CVT menjalnikom, na voljo pa naj bi bil tako pogon na dve kolesi kot tudi na štiri kolesa.

JX concept ima med drugim BoseStudio Surroundsound system s 14 zvočniki, Blind Spot Intervention, Backup Collision Intervention, Infiniti Connection Telematics system in Infiniti Personal Assistant.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.