Avto > Iz druge roke
86362 ogledov

Napaka servisa: Po tako ugodni ceni so vozniki točili gorivo

bencin gorivo bencinski servis Epa
Na bencinski črpalki so naredili napako, zato so vozniki več ur točili gorivo v svoja vozila o izjemno ugodnih cenah.

Cene goriva so v zadnjih dneh podrle rekorde, a so voznike na bencinskem servisu v belgijskem mestu Kampenhout pričakale prepolovljene cene bencina in dizla.

bencinska črpalka, gorivo 10 litrov na avto Avto Naši sosedje omejujejo prodajo bencina in dizla!

Kupci so bili zelo presenečeni, ko so na bencinski črpalki, ki deluje po samopostrežnem principu, zagledali cene: 1,077 evra za liter dizla, ki je druge stal 1,999 evra in  1,261 evra za liter bencina, za katerega je bilo treba na bližnjih servisih odšteti 1,799 evra.

dvig cen naftnih derivatov Slovenija Avto Panika: Velikanska podražitev, bo goriva res zmanjkalo? Zbrali smo odgovore!

Po poročanju časopisa HLN so številni sprva mislili, da gre za napako na elektronskem prikazovalniku. Res je šlo za napako, a znesek po točenju goriva je bil veliko manjši od pričakovanega. Cene na elektronskem prikazovalniku so bile realne.

Dizelsko gorivo OMV podražitev Avto Cene dizla na slovenskih bencinskih črpalkah poletele v nebo!

Novice: Pozor, sosedi bodo tujcem za gorivo zaračunavali več | Avtor: Epa Epa

Novica se je med prebivalci hitro razširila

Novica se je bliskovito razširila po družbenih omrežjih, zato je na samopostrežnem bencinskem servisu hitro nastala gneča in celo prometni zastoj. Po pisanju medijev se je zdelo kot, da so vsi vozniki v Kampenhoutu prišli napolniti posodo avtomobila z gorivom in v številnih primerih tudi več rezervnih posod z gorivom.

dvig cen naftnih derivatov Slovenija "Panika ni potrebna, vlada bo intevernirala"

Vmes se je izkazalo, da skupina Colruyt, v katero spada omenjeni bencinski servis DATS24, ni bila seznanjena z napačnimi cenami. Razprodaja je trajala kratek čas, ni pa znano, koliko strank je uspelo izkoristiti v tistem trenutku izjemen popust.
Liter dizla na isti črpalki zdaj stane dva evra.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.