Avto > Iz druge roke
9279 ogledov

Tudi avtomobilski brisalci napredujejo, poglejte to čudo

Jeep
Učinkovitejši sistem čiščenja stekla porabi manj tekočine za pranje in ne razmaže umazanije po steklu.

Jeep je predstavil izjemno učinkovite brisalce. Okno je čisto po enem brisanju. Lastniki vozil jeep wrangler in jeep gladiator lahko skoraj v trenutku dobijo jasen pogled skozi vetrobransko steklo tudi na grobih, blatnih cestah. Zahvala gre novim visokozmogljivim brisalcem jeep performance parts (JPP), ki so del Moparja (uradni servisni partner za znamko Jeep). Novi brisalci ne očistijo vetrobranskega stekla zgolj hitro, ampak tudi z manj tekočine za pranje.

Tesla brisalec Odobren patent Avto Patent: Tesla bo uvedel revolucijo pri brisalcih za steklo!

Ključna značilnost novih zmogljivih brisalcev JPP je 12 lasersko rezanih šob na vsaki metlici brisalcev, ki sproščajo tekočino za pranje po celotni dolžini, zato se brisalec enakomerno premika po steklu. Umazanijo lahko učinkovito odstranijo že po prvem brisanju, trdijo razvijalci. Gre za manjšo izboljšavo, a uradniki Moparja pravijo, da je izjemno učinkovita. Včasih lahko na videz preprosta dobra ideja nadomesti leta izjemno dragega razvoja visoke tehnologije.

Brisalci stikalo Funkcija "poskoka" Avto Ali veste, zakaj imajo brisalci funkcijo "poskoka"?

»Naši inovativni brisalci hitro vrnejo vidljivost tudi v najtežjih razmerah na cestah, in sicer tako, da tekočino za pranje zadržijo točno tam, kjer sodi – na steklu,« je povedal Mark Bosanac, višji podpredsednik servisa, delov in skrbi za stranke pri Mopar zadolženem za trg Severne Amerike. "Njihove izjemno zmogljive palice so idealne ne le za terensko vožnjo, ampak tudi na običajnih cestah," je dodal.

Brisalci stikalo Avto Velika napaka, zaradi katere uničujete brisalce

JPP Power Wiper Kit je že naprodaj v ZDA in Kanadi, kmalu pa bo prišel tudi v Evropo. Primeren je za modele jeep wrangler in jeep gladiator, letnik 2018 in novejša vozila. Komplet vključuje roke, strgalo in cevi, ki so potrebni za prvo namestitev, kot tudi en komplet nadomestnih letvic. Njihova priporočena maloprodajna cena je 140 dolarjev, to je približno 135 evrov.
 

Komentarjev 3
  • BenX 09:05 09.september 2022.

    Me zanima koliko €€€ je avtor članka dobil za to neumno reklamo.

  • drecos123 08:10 09.september 2022.

    sam vi zivite 50 let nazaj se zdaj

  • drecos123 08:09 09.september 2022.

    nič novega bebci