Avto
297 ogledov

Izvirna darila za avtomobiliste

Darila za avtomobiliste
1/11
Facebook
Če bi se radi izognili klasičnim darilom, pobrskajte po svetovnih spletnih trgovinah ali pa zavijte na sejme rabljenih predmetov. Izbira izvirnih daril, namenjenih avtomobilistom je bogata.

Ljubitelja avtomobilov lahko navdušite tudi s skromnim darilom, kot je izvirna nalepka za na avtomobil. Če ste za darilo pripravljeni odšteti več denarja, je izbira skoraj neomejena – od izvirnih avtomobilskih sedežev za otroke, avtomobilskih počivalnikov za hišne ljubljenčke do izvirne pisarniške opreme v obliki avtomobilskih delov. Idejo lahko najdete tudi v fotogaleriji zgoraj.

Končna izbira je torej vprašanje navdiha in cene, ki ste jo pripravljeni plačati. Za ljubitelja posamezne avtomobilske znamke pa lahko iščete darilo med pripomočki, ki jih kot dopolnilni program nudijo tako rekoč vsi avtomobilski proizvajalci. Na voljo so oblačila, sončna očala, dežniki, ure, kovčki pa tudi različni modeli avtomobilov v zmanjšanem merilu, včasih celo smuči ali kolesa.

Za izbiranje daril sicer ni potreben obisk specializiranih trgovin, saj je pri nas na voljo več nakupovalnih spletnih strani, ki imajo v ponudbi tudi avtoprograme.

Naši predlogi:

večnamensko čistilno sredstvo, cena okoli 6 evrov;

halogenske žarnice z učinkom bele LED-svetlobe, cena okoli 8 evrov/kos;

vozovnica za karting, 12 evrov;

FM-oddajnik za poslušanje glasbe z ipod/mp3-naprav na avtoradiu, okoli 20 evrov;

letna naročnina na avtorevijo, od 22 evrov;

alkotester, 25 evrov;

parkirni senzorji, od 30 evrov;

darilni bon za tečaj varne vožnje, 160–220 evrov;

navigacijska naprava, od 140 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.