Avto
3665 ogledov

Je to šala? Porsche bo svoj električni avto imenoval turbo ...

Porsche taycan Porsche
Prihajajoči model taycan bo očitno ohranil dosedanjo nomenkluturo znamke, vključno z različico turbo.

Porsche bo zelo kmalu začel s prodajo "ubijalca" tesel. Imenoval se bo taycan in bo popolnoma električno vozilo. Taycan bo v marsičem prinesel zasuk glede športnih električnih vozil, od proizvodnje do izredno hitrega polnjenja v povezavi s superpolnilnicami. Šlo naj bi za športno zelo zmogljiv avto, tako naj bi imel nižje težišče od modela 911. Na trg naj bi prišel v enem letu, torej še leta 2019.

Alex Roy iz ZDA je želel prek Porschejeve spletne strani vnaprej vplačati depozit za taycana, nazaj pa je dobil zelo zanimiv odgovor. Kot je zapisal lokalni distributer, bo Porsche vsaj na začetku ponujal tri različice: taycan, taycan 4s in taycan turbo, poroča The Drive.

Tako je, električni avtomobil brez turbine bo nosil ime turbo. Očitno so pri Porscheju prepričani, da je potrebno pri taycanu ohraniti njihovo prepoznavno poimenovanje modelov. In različica turbo že iz časov, ko so veliko večino ostalih porschejev gnali atmosferski motorji, sodi v vrh tistega, kar ponuja Porsche, ne glede na model.

dezurni@zurnal24.si

 

Komentarjev 1
  • Maya_Cawthorn 16:04 28.december 2018.

    Jaz sem enostavno vsak teden $ 7546 do $ 9284 samo s tem preprosto delo od doma. Prejšnji mesec sem dobil $ 29746 iz tega dela. Neverjetno in enostavno delati in redni dohodek je neverjeten. Predlagam vam, da se zdaj ...prikaži več vključite v to službo kot delovni čas in zaslužite več kot polni delovni čas, tako da sledite tej povezavi. Vs0 srečo .... ....... >>>>>>> http://www.Internet43.Com