Avto
49 ogledov

Kaj novega Slovencem prinaša prenovljena giulietta?

Alfa romeo giulietta Alfa Romeo
Znane so slovenske cene za prenovljeno alfo romeo giulietto.

Alfa romeo giulietta je spomladi doživela rahlo prenovo, pri uvozniku pa so sedaj sporočili njene slovenske cene, ki so kajpak odvisne od opremskega pakete in različice motorja.

Slednjih je skupaj osem, po štirje na bencinski in dizelski strani. Razpon moči sega od 88 kW (120 KM) do 177 kW (240 KM).

Med motorji gre omeniti 1,6-litrski dizel (88 kW), ki lahko po novem deluje ob pomoči menjalnika z dvojno sklopko TCT. Avto ima posodobljen Uconnect infotainemnt sistem z do šest palcev diagonale zaslona in z nekaterimi novimi funkcijami. Voznik lahko še naprej preklaplja med DNA sistemom za prilagajanje delovanja funkcij v odvisnosti od načina vožnje, za dobro lego še naprej skrbi elna zapora prednjega diferenciala.

Prenovljeno giulietto boste od zunaj prepoznali po spremenjenem nosu z drugačnimi lučmi, nekaj posebnosti je opaznih tudi drugod okoli avtomobila. 

Najmočnejša giulietta ima motor 1750 TBi in TCT menjalnik ter 177 kW (240 KM) moči. Posebnost ekskluzivnost tega paketa veloce so še posebno vzmetenje in aerodinamični paket ter Brembo zavore. Opremski paketi so sicer trije, preostala dva se imenujeta giulietta in giulietta super. 

Cena za giulietto se prične pri 18.990 evrih, kar je nekoliko več kot pred prenovo. Oprema super je dražja za tisočaka, medtem ko je veloce na voljo za 27.990 evrov. Vse giuliette imajo petletno jamstvo.

dezurni@zurnal24.si

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.