Avto
1076 ogledov

Kako se na cesti vidi okvara podvozja? Takole!

Vzmetenje Youtube/Ian Ramsey
Pa zakaj je okvara na podvozju takšen problem, se utegne spraševati kakšen lastnik avta, ki je bil zavrnjen na tehničnem pregledu. Video dokazuje, zakaj.

Posnetek je nastal v ZDA, v glavni vlogi pa je lincoln navigator. Na posnetku je vidno, da zaradi okvare avto dobesedno skače po cesti. Si predstavljate, kako mora biti sedeti v takšnem avtu?

Omenjeni lincoln je bil glede na komentarje uporabnika Youtuba opremljen z zračnim vzmetenjem, ki je več kot očitno udobju dodala novo dimenzijo.

Komentarjev 4
  • Žurnalček 18:48 02.februar 2017.

    Zračni nastavljivi amortizerji , ki pa tu niso v okvari ampak se je voznik hecal z nastavitveno ročico in avto dvigoval in spuščal zaradi heca v avtu ali pa hecanja , tega drugega voznika !Kolkrat sem enako naredil puncam ...prikaži več pri čakanju na zeleno !

  • kontrahan 11:32 02.februar 2017.

    Ali pa odzad seksajo he he he

  • 4krogci 11:13 02.februar 2017.

    Na nasih tehnicnih te tko spustijo čez, ker niti neznajo prevert a so amortizerji kul al ne! Se mi je avto nekam cudno odzivu in mel nasledni dan tehnicni ok grem tja in jih se prosim ce lahko malo bolše ...prikaži veče pogledajo..ok bomo...z avtom vse v najlepsem redu...ok ni mi dalo miru se zapeljem iz tehnicnega direkt h mehaniku, kjer je ugotovil pocena vzmet + volanski koncnik totalno unicen.