Avto
10252 ogledov

Kako so reševali avtomobile pred orkanom Harvey

1/2
facebook
Mladenič Cody Crochet je na poseben način zaščitil svoj BMW M3 pred orkanom Harvey in poplavami.

Mnogi prebivalci Teksasa, po katerem je pustošil orkan Harvey, so svoja vozila poskusili zaščititi na najrazličnejše načine. Ljubitelj avtomobilov Cody Crochet iz okolice Houstona je eden od teh.

Ukradeni BMW M3 Izginil čisto nov m3 Avto Slovencu ukradli nekaj dni starega BMW M3

Pred orkanom Harvey je cena goriva poskočila na 20 dolarjev za galono, steklenica vode se je na bencinskih črpalkah prodajala po enaki ceni. Orkan Harvey, ki je pustošil po Teksasu, se je izkazal za katastrofalnega. V ZDA so ga razglasili za najhujšega v zadnjih 12 letih. Po njem so sledile nevihte in poplave, ki so pod vodo spravile številne hiše in avtomobile. V ZDA so ocenili, da naj bi bilo uničenih kar okoli pol milijona vozila, piše CNBS.

Toča Avto Toča: "Soseda pripravljena kot še nikoli"

M3 ljubši od X5

Nekateri pa niso bili v skrbeh le za svoje življenje, pač pa tudi za avtomobile. Cody Crochet iz okolice Houstona ima v svoji garaži dva BMW E36 M3 in SUV X5. Medtem, ko je za športnega terenca očitno menil, da je dovolj robusten, da bo preživel morebitne poplave, je belega BMW M3 parkiral na prikolico, rdečega pa v garaži postavil na visoke podstavke. Vseeno ni računal, da bo voda segala tako visoko, kot na koncu je. Zato je pod kolesa naložil opeke in ga dvignil pod sam strop garaže. 

Poškodbe po toči Nevarnost toče Avto Nevarnost toče: Ne skačite z odejami okoli avtomobila

Svojo inovacijo je delil z vsemi preko spleta. Klet in garažo mu je poplavilo, avto pa je vseeno rešil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.