Avto
15 ogledov

Kako zastonj do ferrarija?

Ferrari 1962-64 250 GTO Proizvajalec, Facebook
Kako najlažje razdražite sosede? Z novim avtomobilom, najbolje kar novim ferrarijem! Ljubitelj avtomobilov Chris Smart si ne more privoščiti 15 milijonov evrov vrednega ferrarija, ki je njegov sanjski avtomobil, zato ga je naslikal na garažo, videti pa je kot pravi avtomobil.

Anglež Chris Smart je zaljubljen v redek ferrari 250 GTO (letnik 1962), ki stane vrtoglavih 15 milijonov evrov. Vozilo je revija playboy razglasila za najbolj seksi avtomobil vseh časov, seveda pa si ga 32-letnik ne more privoščiti.

Študent umetnosti si je zato domislil zvijače za sosede in mimoidoče. Omenjeni ferrari je naslikal na garažna vrata, tako, da je videti, kot da je v garaži parkiran pravi ferrari. Smart pravi, da se pogosto zgodi, da vozniki ob pogledu na garažo zavirajo in si avtomobil želijo ogledati.

V resnici se v garaži skrivajo stara kolesa in orodje, zato jo ima Smart raje ves čas zaprto, in tako vseskozi opazuje svoj sanjski avtomobil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.