Avto
5 ogledov

Kakšno je vaše znanje o pnevmatikah?

Vulkanizer Saša Despot
Manj kot mesec dni nas loči, ko bo treba avtomobile obuti v zimske pnevmatike. Izpolnite raziskavo in nam pomagajte priti do spoznanj, kakšne so navade slovenskih voznikov glede zimske obutve vozil.

Znate odgovoriti na naslednja vprašanja?

- Ali ste prejšnjo zimo prevozili z letnimi ali zimskimi pnevmatikami?

- Ali veste, kakšen je priporočen tlak v pnevmatikah na vašem avtomobilu?

- Ali kdaj z zimskimi pnevmatikami vozite tudi poleti (npr. takrat, ko so že preveč obrabljene za naslednjo zimsko sezono)?

- Ali ste v zadnje pol leta kdaj preverili tlak v pnevmatikah?

- Ali bi znali na pnevmatikah poiskati podatek o njihovi starosti?

O potrebi menjave pnevmatik ima vsak svoje mnenje in svoje navade. V kolikor uporabljate avtomobil - lasten, služben ali od koga drugega - vas prosimo, da odgovorite na naslednja vprašanja glede vaših navad in poznavanja "obutve" avtomobila. Anketa objavljena na spletni strani AMZS vam bo vzela približno dve minuti časa.

Rezultate bomo na avtomobilistični spletni strani zurnala24.si objavili v naslednjih dneh, s pomočjo vaših odgovorov pa bomo objavili številne koristne nasvete, ki bi utegnili pripomoči k izbiri pravilnih pnevmatik in pravilnega ravnanja pri menjavi pnevmatik.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice