Avto
2108 ogledov

Kamp Šobec podrl svetovni rekord v kampiranju

Kampiranje
1/8
Organizator
Kamp Šobec je zasedlo rekordno število šotorskih prikolic.

V Kampu Šobec je potekalo največje in najzabavnejše skupinsko kampiranje v Sloveniji. Na že šestem dogodku Kampirajmo skupaj so se tradicionalno zbrali  ljubitelji šotorskih prikolic, kampiranja in preživljanja pristnega časa v naravi, ki so se družili za dober namen in skozi različne aktivnosti zbirali tudi sredstva za projekt Pomežik soncu. Mimogrede so podrli še evropski in svetovni rekord v udeležbi šotorskih prikolic na enem mestu.

Kampiranje | Avtor: Organizator Organizator

Popravilo avtodoma Kako privarčevati? Avto Kako privarčevati pri popravilu avtodoma?

50 šotorskih prikolic in nekaj ostalih počitniških vozil se je za tri dni utaborilo v kampu Šobec na dogodku, katerega glavni moto je »kampiram – darujem – osrečujem«. Največ od njih je bilo blagovne znamke Camp-let. Koncept skupinskega kampiranja so pred leti po prevzele tudi velike evropske države, kot je npr. Nizozemska in Danska, vendar se po številu udeleženih na skupnem dogodku ne morejo primerjati s Slovenijo. V Sloveniji je namreč zaznati naraščajoči trend priljubljenosti šotorskih prikolic.

Kampiranje | Avtor: Organizator Organizator

Camp-Let Winter Challenge za silvestrovo polno Avto Kampiranje pozimi? Zakaj pa ne!

Med tridnevnim kampiranjem so udeleženci dogodka sodelovali v adrenalinskih akcijah, okušali kulinarične specialitete in se udeleževali delavnic za razvajanje telesa in duha. Manjkal ni niti taborni ogenj. S prijavo kot tudi z dobrodelnim pohodom so udeleženci zbirali sredstva za projekt Pomežik soncu, ki ga že dvajseto leto organizira Zveza prijateljev mladine Slovenije, in ki omogoča letovanje na morju otrokom iz socialno ogroženih družin. Projekt so zaradi dobrodelnosti podprla tudi nekatera slovenska podjetja in posamezniki.

Kampiranje | Avtor: Organizator Organizator

Prikolica PRIKOLICE Avto Doma narejenim prikolicam je odklenkalo

V prihodnjih letih želijo organizatorji koncept dobrodelnosti še nadgraditi in tako privabiti še več udeležencev ter partnerjev, ki bodo podprli dogodek.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice