Avto
18 ogledov

Karavana Mustangov se poslavlja v velikem slogu

mustang
1/10
Ford
Karavana neukrotljivih Mustangov bo zgodaj popoldne svoje moči nabirala v Mostecu, saj jo po tretji uri čaka srečanje kluba ameriških vozil, V8 Club Slovenija ... Na Fordovem odru pa bo z nami Ilka Štuhec.

Karavana neukrotljivih pet že od ponedeljka žanje poglede in vzklike po ulicah naše prestolnice. Karavani se je prvi dan pridružil Fordov ambasador Filip Flisar, ki je prav tako ponosni lastnik rumenega Mustanga.

Na sovoznikovem sedežu je peljal 6pack Čukurja in Cirila Komotarja, v četrtek pa so se z Mustangi na Dan šampionov odpeljali še Peter Prevc, Ilka Štuhec, Boštjan Kline in Jurij Tepeš. Danes se karavana poslavlja, še prej pa bo poskrbela za nepozaben zaključek za nekaj srečnežev.

Danes, na najbolj obiskan sejemski dan, bo karavana Mustangov namreč poskrbela za prevoz in brezplačno vstopnico na avtosalon izžrebancem, ki so se na vožnjo prijavili v sredo ali četrtek prek Radia Antena.

Karavana Mustangov bo zgodaj popoldne svoje moči nabirala v Mostecu, saj jo po tretji uri na zeleni lokaciji v kampu Ježica čaka srečanje kluba ameriških vozil, V8 Club Slovenija. Mustangi bodo nastopili kot posebni gostje in se družili z ljubitelji ameriških žrebcev, legendarnih motorjev Harley Davidson in Rock & Rolla ob uradni otvoritvi sezone. Od 18. ure pa bo karavana kroženje po ljubljanskih ulicah sklenila z zaključno formacijo in nekatere obiskovalce 24. Avtosalona Slovenije zapeljala kar do doma.  

Na Odru pa Ilka Štuhec

Včeraj smo na Fordovem odru izvedeli vse, kar morajo odgovorni vozniki vedeti. Z Branetom Leganom z AMZS so se pogovarjali o varni vožnji, učinkih substanc na našo odzivnost med vožnjo, ključnem pomenu ustreznih pnevmatik, zavorni poti pri določeni hitrosti, kako se pripraviti na daljšo pot in še veliko zanimivega.

Popoldan pa so na Fordovem odru gostili svojega ambasadorja Jurija Tepeša, ki je z moderatorjem Jožetom Robežnikom poklepetal o Juriju, kakršnega javnost bolj malo pozna. Tepeš  je ob koncu pogovora izžrebal tudi eno izmed dvajsetih ZLATIH KART za dan Ford Performance, ki se bo odvijal 27. maja na poligonu Ljubečna pri Celju. Na ekskluzivni izkušnji se bo samo 20 srečnih udeležencev prepričalo o zmogljivostih športnih vozil Ford Performance pod vodstvom Tomaža Kaučiča, večkratnega prvaka v reliju. Celoten pogovor Jurija in Jožeta poglejte na spodnji povezavi.

Danes bodo na Fordovem odru ob 11. uri gostili vlogerja Cirila Komotarja, s katerim se bodo pogovarjali, kako je preizkusiti več kot 2.000 avtomobilov in kako jih med seboj sploh še loči, kaj pri avtomobilu ceni, na kaj je pozoren in še veliko drugega.

Ob 17.00 pa nas bo razveselila naša junakinja, smučarka in Fordova ambasadorka Ilka Štuhec. Z Jožetom Robežnikom bo poklepetala o stvareh, ki jih o njej najbrž niste vedeli …

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.