Avto
36 ogledov

Katere avtomobile najemajo slovenska podjetja?

Avtomobil Shutterstock
Podjetje za izposojo vozil Sixt Slovenija je lansko leto zaključilo z rekordnim poslovnim izidom in ostaja vodilni ponudnik storitev izposoje vozil rent-a-car v Sloveniji. Letos bo tako v svoji floti imelo več kot 450 vozil.

Podjetje je zelo uspešno v segmentu operativnega lizinga vozil poslovnim subjektom. Slovenska podjetja pri poslovnem najemu najpogosteje povprašujejo po vozilih blagovnih znamk Volkswagen, Renault, BMW in Škoda, so navedli v sporočilu za javnost.

Sicer pa si je Sixt za januar prislužil nagrado za najboljšo franšizo v korporaciji. Matično podjetje je v slovenski podružnici prepoznalo kakovostno in prilagodljivo ponudbo storitev, oblikovanih po željah uporabnikov. Sixt Slovenija ostaja vodilni ponudnik storitev rent-a-car v Sloveniji. Kot poudarjajo v Sixtu, so ocenjevalce prepričali predvsem s kakovostjo storitev tipa vse v enem, saj poleg klasičnega lizinga skrbijo za tekoče vzdrževanje vozil. Sixt tako prevzame vozilo, ga odpelje na redni servis in nato vrne vozniku, poskrbi za menjavo pnevmatik itd., stranke pa le poravnajo mesečni obrok lizinga ter točijo gorivo.

Nemški Sixt, ki je lani praznoval stoletnico delovanja, je najstarejše evropsko podjetje za izposojo vozil. Družba je prisotna v več kot sto državah sveta ter ima vodilni tržni delež v Nemčiji, Avstriji in številnih drugih državah, so navedli v Sixtu Slovenija.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.