Avto
11435 ogledov

Vsi se sprašujemo: kdo je dal temu Slovencu izpit?!

AVP vprašanja AVP
Sodelujte v projektu, v katerem so lahko vsi le zmagovalci! In zapeljite enega najbolj atraktivnih avtov ta hip!

Dokažite, da je res - ste dober voznik oz. voznica in to lahko dokažete. V eni najbolj atraktivnih športnih limuzin pri nas v tem hipu.

Zakaj?

Ali pogosto naletite na situacijo, da se vozniki in voznice ne znajdejo v križišču, da ne nakazujejo smeri, kršijo pravila prednosti in jim je vožnja skozi krožišče španska vas? Očitno pri veliko ljudeh peša osnovno znanje varne vožnje, oziroma se zanašajo na pravila, ki že dolgo niso več relevantna za sodobni cestni promet. Učimo se vse življenje!

Kaj morate storiti?

Želimo spodbuditi voznike in voznice, da čim pogosteje obnavljajo svoje znanje iz prometa. To pa lahko naredijo tudi na zabaven način, ki prinaša lepo izkušnjo, o kateri boste še dolgo pripovedovali. V sodelovanju z Agencijo za varnost prometa (AVP) smo pripravili nabor vprašanj, ki kandidatom za teoretični izpit delajo nadpovprečno veliko težav. Rešite jih!

Kviz s prometnimi vprašanji lahko rešite TUKAJ

Med tistimi, ki bodo uspešni, bomo izbrali šest oseb, ki bodo opravili simulacijo praktičnega dela izpita, in sicer ekskluzivno v enem najbolj atraktivnih avtov v tem hipu, kii stinger. Vse voznike poleg doživetja v športnem gran turismo čakajo še lepe priložnostne nagrade, najboljšega na praktični vožnji pa vikend najem avtomobila!

merilnik hitrost prikazovalnik Znani rezultati Avto Zanimivo, kakšna je razlika v hitrosti, če je merilnik vklopljen ali izklopljen

V sodelovanju z Agencijo za varnost prometa in družbama Zavarovalnico Triglav ter KMAG pripravljamo še številne zanimive vsebinske tematike s področja vsakdanje prometne varnosti in sodobnih asistenčnih sistemov. Verjemite, zaradi njih je lahko vaša vožnja v prometu manj stresna.

Kia stinger GT | Avtor: Kia Kia

Kia stinger Novo v SLO Avto 370 "konjev" za 60 tisočakov? Je mogoče!
Komentarjev 5
  • Avatar Leon
    Leon 13:31 18.maj 2018.

    Med glavne probleme prometa v Sloveniji sodi NADZOR in SANKCIJE ! To je jasno kot beli dan ,saj čez mejo postanejo vzorni vozniki . Policijske napovedane AKCIJE so samo maska ,da prepričajo državljane o svojem delu . Kaj pa počno ...prikaži večo ,kadar nimajo AKCIJ?

  • mirror 13:29 18.maj 2018.

    Ne vem zakaj je v naslovu "Kdo je temu Slovencu dal izpit?" Lažje bi bilo razumljivo in sprejemljivo, če bi Slovenca zamenjali s voznikom.

  • Janez_53 13:00 18.maj 2018.

    Niso problem le tisti vozniki, katerih znanje je "zastarelo"! Velik problem so prepotentni, objestni in brezobzirni vozniki, ki mislijo, da za njih ne veljajo predpisi kot za običajne voznike, kajti - oni so "nekaj več"! Ne nakazujejo spremembe smeri s ...prikaži več smerniki, ne držijo varnostne razdalje, prehitevajo v nevarnih situacijah ali celo po desni strani, omejitve hitrosti za njih ne veljajo itd. itd. Velika večina motoristov tudi spada v to kategorijo!

Sorodne novice