Avto
7955 ogledov

Kia razkrila svojega novega aduta

Novi kia niro
1/8
Kia
Kia je v Seulu razkrila povsem novi niro, ki bo na voljo v treh različicah, kot klasično hibridno (HEV), priključno hibridno (PHEV) in električno vozilo (EV).

Ob razkritu so pri Kii pojasnili, da je bil novi Niro preoblikovan v skladu z oblikovalsko filozofijo "Združeni kontrasti" (Opposites United) in ponazarja zavezanost znamke trajnosti. 

Audi A1 Odločitev Avto Prenehali bodo izdelovati dva znana modela avtov

Novi kia niro | Avtor: Kia Kia

Pri korejskem proizvajalcu vozil navajajo, da je bil poudarek pri snovanju na aerodinamiki, ki vpliva na dinamiko vožnje in porabo energije, uporabi trajnostnih materialov ter prostornosti in videzu SUV-ja. Poleg tega Kia uvaja način "Greenzone Drive Mode", ki samodejno prestavlja iz (P)HEV (hibridnega oziroma priključno hibridnega) načina vožnje v EV (električni) način, da bi zadostil povpraševanju po rešitvah trajnostne mobilnosti. Med vožnjo po zelenih območjih, kot so stanovanjska območja ali bližnje šole in bolnišnice, vozilo samodejno uporablja električno energijo na podlagi navigacijskih napotkov in podatkov o zgodovini vožnje. Prepozna tudi voznikove priljubljene kraje (npr. dom in pisarna), označene v navigacijskem sistemu kot zelena območja.

Novi kia niro | Avtor: Kia Kia

Kia sportage Evropski lepotec Avto Razkrit novi kia sportage!

Kia z nirom predstavlja nove reciklirane materiale v kabini. Obloga je izdelana iz recikliranih tapet, sedeži iz bio poliuretana s Tencelom iz listov evkaliptusa, na vratih pa je uporabljena barva brez BTX (barva na vodni osnovi, ki ne vsebuje benzena, toluena in ksilena), ki po trditvah proizvajalca zmanjša vpliv na okolje in količino odpadkov.

Novi kia niro | Avtor: Kia Kia

KIA EV6 Novost pri nas Avto Kia EV6: ubijalka "tesel" in napajalnik za fritezo v enem avtu

Naslednik drznega koncepta

Zunanjost novega nira nadgrajuje drzne oblikovne elemente, ki so bili prvič prikazani leta 2019 pri konceptu habaniro. V notranjosti kabine pa je v ospredju neobičajna nesimetrična armaturna plošča, ki združuje vodoravne in diagonalne oblike.

Komentarjev 1
  • Marion_Howser 15:05 25.november 2021.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 $ in 29467 $ v zadnjem mesecu google pay doma za 3 ure dela na dan. ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

Sorodne novice